HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.03.2025 15:51
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan ikinci iddia; kent uzlaşısı faaliyetine bilerek iştirak etmek suretiyle PKK/KCK terör örgütüne yardım etme suçunu işlediler!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Şişli Belediye Başkanı Resul Ekrem Şahan ve Reform Enstitüsü Başkanı Mehmet Ali Çalışkan'ın gözaltına alınmasına ilişkin açıklama.
-
19.03.2025 10:55
Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na gözaltı açıklaması; Hiç kimse dokunulamaz, ulaşılamaz, erişilemez ve hesap sorulamaz değildir!
Devlet Bahçeli uyardı; Hukuki bir tedbiri darbe diyerek karalamak, hak arayışını sokağa taşırmaya hazırlık yapmak cinnet geçirmiş, akıl ve ahlak seviyesini kaybetmiş bir siyasi yozluktur.
-
18.03.2025 20:31
Ekrem İmamoğlu'ndan diploma açıklaması; Kendimi milletime emanet ediyorum!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hukuksuz bir biçimde alınan “diploma iptali” kararı haberini, 31 Mart 2019 İstanbul seçimlerinin iptal edildiği 6 Mayıs 2019’da olduğu gibi, yine iftar için bir vatandaşın evine giderken aldı.
YAZARLARIMIZ