HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.03.2025 22:17
Özgür Özel, Saraçhane'den seslendi: İmamoğlu'na yapılan milli iradeye yapılan darbe girişimidir!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün milletin iradesi bir yargı darbesiyle elinden alınmak istenmektedir. İstanbulluların tam 3 kez seçtiği, emanet ettikleri Ekrem İmamoğlu'na yapılan darbe girişimi, milli iradeye yapılan darbe girişimidir!"
-
18.03.2025 13:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
13.03.2025 08:39
Üniversitede çok önemli bir siyasi olayda diploma gerçeğini bükecek bir makam yoktur
Orhan Bursalı; Hemen arkasından, savcılığın rektörlüğe ikinci kez yazı yazarak işlemleri hızlandırmasını istediği haberini gördük. O zaman diploma işlemlerinin yapıldığı dekanlık üzerindeki baskı da ortaya çıktı.
-
12.03.2025 23:28
Ekrem İmamoğlu, Kastamonu'da konuştu; Türkiye’de tek adamların, masa başı siyasetçilerinin devri kapanacak!
Ekrem İmamoğlu; "Güzel Kastamonu’nun güzel insanları… Çankırı, Bartın, Karabük, Sinop, Zonguldak, Çorum, Amasya’nın o güzel enerjisini bu salona taşıyan değerli dostlar… Merhaba!"
-
12.03.2025 12:25
Erdoğan'dan Özgür Özel'e; Günaşırı parti değiştirmekten adı Türk siyasetinde 'fırıldağa' çıkmış bir kifayetsize rozet taktı!
Erdğan'dan Özgür Özel'e; "Affınıza sığınarak söylüyorum, tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı. Günaşırı parti değiştirmekten adı Türk siyasetinde 'fırıldağa' çıkmış bir kifayetsize rozet taktı. Bize attıkları çamur, döndü dolaştı, kendilerine bulaştı."
YAZARLARIMIZ