HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.01.2025 19:04
İBB başkanı İmamoğlu, İSKİ tarafından yapılacak ve 1 milyar 25 milyon liraya mal olması planlanan projenin temel atma törenine katıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin köklü kuruluşu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), tarihi kentin kurulduğu Fatih’te yaşanan su taşkınları ve altyapı sorunlarını çözecek projenin temelini attı.
-
25.11.2024 09:39
İstanbul Valiliği kararı ile Metro, Füniküler Taksim, Şişhane durakları ulaşıma kapatıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; 25 Kasım 2024 Pazartesi saat;15.00'dan itibaren, İstanbul Valiliği kararı ile Metro, Füniküler Taksim, Şişhane durakları ulaşıma kapatıldı.
-
14.11.2024 09:17
Metro İstanbul: M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın Yenikapı istasyonu geçici bir süre için işletmeye kapatılmıştır
Yenikapı Metro Hattı'nın yürüyen merdivenlerinde dumanlar yükseldiği haberlerinin üzerine Metro İstanbul, 'M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın Yenikapı istasyonu işletmeye kapatılmıştır" açıklamasını yaptı.
-
03.11.2024 12:42
46. İstanbul Maratonunda tarih yazıldı: Tüm zamanlar rekoru kırıldı!
Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nu erkeklerde Etiyopyalı Dejene Debela ve kadınlarda Bahreynli Ruth Jebet şampiyon olurken, tarihi bir rekor kırldı. İstanbul Maratonu’nda tüm zamanların “bitiren rekoru” kırıldı.
-
02.11.2024 21:43
Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu, 3 Kasım'da koşulacak
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu yakasındaki girişinde startı İBB ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından verilecek olan İstanbul Maratonu’na 40 binin üzerinde kişinin katılması bekleniyor.
YAZARLARIMIZ