HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.03.2025 00:51
3 Mart devrim yasalarının, halifeliğin kaldırılmasının 101. yıl dönümü
101 yıl önce bugün, 3 Mart 1924’te Halifelik, Şeriye ve Evkaf Vekâleti kaldırıldı ve Tevhidi Tedrisat (Eğitimde Birlik) Yasası kabul edildi. Bu üç yasanın kabul edilmesiyle laik Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu.
-
20.02.2025 19:24
İstanbul Valiliği kar yağışı nedeniyle 21 Şubat'ta okulları tatil etti
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada; özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında “yüz yüze eğitim” faaliyetlerine 21 Şubat 2025 Cuma günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir.
-
17.02.2025 11:00
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yeni bilirkişi iddianamesi düzenlendi
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Güreş İhtisas Kulübü’ne kazandıracakları tesisin temelini, eski bakanlardan Sadettin Tantan ile birlikte attı. İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da burada yanıtladı.
-
08.01.2025 09:56
Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan; 2024'te Emeklinin Başına Gelen 2025'te Ailenin Başına Gelmesin!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Ülkenin temel sorunlarına yönelik kapsamlı bir değerlendirme yapan Arıkan, gündemin sıcak başlıklarını ele aldı.
-
22.12.2024 14:00
Devlet Bahçeli; CHP’nin siyaseti, Türkiye’ye karşı siyasettir. CHP’nin siyaseti, emperyalizme bağlı ve bağımlı siyasettir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 20. Dönem Sertifika Töreni’nde konuştu. Bahçeli; İsrail’in korsan ve haydut yayılmacılığı durdurulmalıdır.
-
15.12.2024 23:17
Erdoğan, AKP Erzurum İl Kongresinde konuştu; Suriye'nin yeniden imarı ve ayağa kaldırılmasında da tüm kesimleriyle Suriye halkının yanında olacağız
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yakutiye Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenen AK Parti Erzurum 8. Olağan İl Kongresi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
14.12.2024 05:24
Evrensel ölçeklerde araştırmacı, eğitimci yetişen aileden günümüze aydınlanma
Şükran Soner; Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitimci yetiştirmedeki yokluklardan mucizeler yaratma tutkusunun sınırsızlığına ulaşılıyor. Ülkemiz için kendilerini yetiştirirlerken, gittikleri ülkelerin tarihlerine de ışık tutmuş oluyorlar.
YAZARLARIMIZ