HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.03.2024 18:47
Hükümetin ve AKP'li belediye başkan adaylarının ‘enflasyonla mücadele ediyoruz, sonuçlarını yakında göreceksiniz’ söylemi milletle dalga geçmek değil de nedir?
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, akaryakıt fiyatlarına arka arkaya zam yapılmasına yazılı basın açıklamasıyla tepki gösterdi.
-
11.03.2024 21:59
Özgür Özel Tele 1 TV’de: 'Kim hak aramak istiyorsa yanında arkasında önünde olacağım'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Tele 1 TV’de: “CHP’yi yerel seçimlerde yalnızlaştırmak üzerine AKP, MHP uğraşıyor, derin devlet uğraşıyor. Kim Hak Aramak İstiyorsa Yanında Arkasında Önünde Olacağım.”
-
06.03.2024 16:12
Büro-İş Genel Başkanı Alay Hamzaçebi; Bu yüzde 2 barajı hukuksuzluğunun bütün sorumluluğu Memur-Sen ve Kamu-Sen’in hukuk bilmez ve tanımaz yöneticileri ile AKP iktidarıdır'
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı, Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi, Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen %2 barajı hukuksuzluğu hakkında basın açıklaması yaptı.
-
06.03.2024 07:09
Mısır 8 İhvan liderine idam cezası verdi
Can Ataklı; Erdoğan Sisi’nin bu dileğini yerine getirirken Mısır’da da “platform olayları” diye bilinen 2021 kalkışmasında tutuklanan 8 İhvan lideri idam cezasına çarptırıldı. Kararda 37 sanığa müebbet, 6 sanığa 15 yıl, 7 sanığa da 10 yıl hapis cezası verildi.
YAZARLARIMIZ