loading
close
SON DAKİKALAR

Balıkçı barınağına yeni görünüm

Balıkçı barınağına yeni görünüm
Tarih: 12.02.2012 - 17:24
Kategori: Yerel

Beylikdüzü'nde sahil düzenleme çalışmaları kapsamında Balıkçı Barınağı mevkiinin çehresi değişiyor.

Önümüzdeki cumartesi günü Beylikdüzü Balıkçı Barınağı Mevkii’nde düzenlenecek olan geleneksel Beylikdüzü Belediyesi Balık Festivali hazırlıkları belediye ekipleri tarafından tüm hızıyla sürdürülürken, sahil düzenleme çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Gece gündüz çalışan ekipler Gürpınar sahili düzenleme çalışmalarının ardından Balıkçı Barınağı’nın olduğu bölümde yepyeni bir sahil görüntüsü ortaya çıkartıyor.

Ekipler çalışmalarını Balık Festivali’ne yetiştirerek, hem festival için yapılacak alanı ortaya çıkartacak, hem de sahilin son halini Beylikdüzü halkına sunmuş olacak. Beylikdüzü sahili cazibe merkezi oluyor… Cumartesi günü yapılacak olan Balık Festivali için hazırlıkların ve sahil düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Gürpınar sahilinde ortaya çıkan yeni sahil şeridinin Beylikdüzü’ne büyük renk kattığını söyledi.

Başkan Uzun, Balıkçı Barınağı mevkiinde devam eden çalışmaların kısa bir süre içerisinde sona ereceğini anlatarak, “ Halkımıza Beylikdüzü’nün sahil bölümünü adeta bir cazibe merkezi olarak sunmak istiyoruz. Bunun için ara vermeden çalışıyoruz. Kısa bir süre sonra bu alanımızdaki çalışmalar da tamamlanacak ve bölgemiz çok güzel bir sahil şeridine daha kavuşacak. Önümüzdeki hafta sonu yapacağımız ‘Balık Festivalimizle bu sahilimizin yeni halini halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları