Tarih:
26.10.2020 - 11:11
Kategori:
Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Son gelen veriler ekonomimizin büyüme patikasına girmesini destekleyecek şekilde rotasında ilerlediğini gösteriyor" dedi.
Berat Albayrak, sosyal medya hesabından sektörel güven endeksi, reel kesim güven endeksi ve kapasite kullanım oranı tablolalarını paylaştı.
Albayrak, "Son gelen veriler ekonomimizin büyüme patikasına girmesini destekleyecek şekilde rotasında ilerlediğini gösteriyor. Ekim ayında hizmet sektörü güven endeksi %6,4, perakende ticaret sektörü güven endeksi %1,7 arttı. Kapasite Kullanım Oranı ise %74,6'dan %74,9'a yükseldi" dedi.
Albayrak'ın paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları Albayrak'a "Dolar 8 TL'yi geçti, bu neyin güveni?" diye sordu.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları