loading
close
SON DAKİKALAR

Celal Çelik'ten, Ali Mahir Başarır'a; Partide görev alanlar, yapmış oldukları açıklamalara dikkat etmeli, yalan-yanlış açıklamalarla gündeme gelmemelidirler!

Celal Çelik'ten, Ali Mahir Başarır'a; Partide görev alanlar, yapmış oldukları açıklamalara dikkat etmeli, yalan-yanlış açıklamalarla gündeme gelmemelidirler!
Tarih: 22.08.2024 - 16:28
Kategori: Siyaset

Avukat Celal Çelik yaptığı açıklamada; Ali Mahir Başarır tarafından ifade edilen; "Sıfırlama da doğru, para da doğru, o gün üzerine gidemedik. Benim için ülkem adına en acı olaydır..." sözlerine cevap.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik yaptığı açıklamada;

"CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır tarafından ifade edilen;

"Sıfırlama da doğru, para da doğru, o gün üzerine gidemedik. Benim için ülkem adına en acı olaydır..."

şeklindeki açıklama, somut gerçekliklerle örtüşmeyen, haksız ve yersiz değerlendirme niteliğinde bulunmaktadır!

Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık süreçlerinde ve sonrasında açığa çıkan yolsuzluk olaylarını yüzlerce kez eleştiri konusu yapmış, dahası Meclis Grup konuşmalarında ve miting alanlarında "Baş çalan, Haramiler, Malı götürenler” gibi ağır söylemlerle eleştirilerini yapmıştır.

Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU geçenlerde yaptığı bir paylaşımda bile "Oğluna paraları sıfırlatanda değiliz." diyerek hala yolsuzluklara karşı mücadelesini sürdürmektedir.

Bu eleştirilerden ötürü başta Erdoğan, Ailesi ve yolsuzluk yapan bakanların şikayeti üzerine 100'e yakın ceza soruşturmasına ve hâlâ görülmekte olan 6 ceza davasına muhatap olmuştur.

Ayrıca bu açıklamalarından kaynaklı olarak 20’nin üzerinde tazminat davası ve yüz binlerce liralık tazminat davasıyla karşı karşıya kalmış bir Genel Başkana, “Bu yolsuzlukların üzerine gidemedik”söylemi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yapılmış büyük bir haksızlıktır.

Bu haksızlığın kabul edilebilir bir yanı bulunmamaktadır!

5'li çeteleri, kayıp 128 milyar dolar parayı ağzına almaya korkanların yaptığı bu açıklama bizi şaşırtmamıştır.

Partide görev alanlar, yapmış oldukları açıklamalara dikkat etmeli, yalan-yanlış açıklamalarla gündeme gelmemelidirler!"

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları