loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ADD Genel Başkanı Bozkurt’u Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ADD Genel Başkanı Bozkurt’u Ziyaret Etti
Tarih: 10.10.2024 - 12:56
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret ederek Genel Başkan Hüsnü Bozkurt ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaretinde, “Atatürkçü Düşünce Derneği, en zor zamanlarda en önemli mücadeleyi veren, yöneticilerini şehit vermiş olan, duruşundan bir milim sapmamış olan bir dernek. Esas olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapmak. O gün biz Atatürk’e borcumuzu ödemiş olamayız ama huzuruna birazcık daha yüzümüz kızarmadan çıkmış olacağız, Anıtkabir’e gittiğimizde. Ülkede son 22-23 yıldır neler yaşanıyor hepimiz görüyoruz. Halen daha buna devam edenler var. Karşısında CHP önemli bir kaledir, ADD çok önemli bir kaledir. Ama artık bu anlayışın bu iktidardan uzaklaşması, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş, laik, demokratik bir hukuk devleti olarak yönetmek isteyen bir hükümetin kurulması için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt’u, dernek genel merkezinde ziyaret etti. Özel, “Sayın Başkanım öncelikle geçmiş olsun. Burada çok güzel bir genel kurul yapmıştınız, o genel kurula katıldık. O genel kurulda güven tazelediniz. Yeni yönetimde görev alan yeni arkadaşlarımız var. Onlara ve size hayırlı olsun diyorum. Görevine devam eden arkadaşlarımız var. Tekrar hepinizi kutluyoruz” dedi. Özel şöyle devam etti:

“Atatürkçü Düşünce Derneği, kurumsal olarak ilk ziyareti yaptığım dernekti. Çünkü ADD ile CHP arasında en ufak bir açı varsa, orada büyük bir yanlış vardır. Atatürkçü Düşünce Derneği Türkiye’nin dört bir yanında en zor zamanlarda en önemli mücadeleyi veren, kurucuları şehit vermiş olan, yöneticilerini şehit vermiş olan, duruşundan bir milim sapmamış olan bir dernek olarak hepimizin iftihar ettiği ve destek olması gereken bir dernek. Sayın Başkan da sağolsun tüm süreçlerde her zaman yanımızda oldu, ziyaretimize geldi. Bundan sonra çok önemli işleri hep beraber yapacağımıza yürekten inanıyorum. Bunun için hep birlikte çalışıyoruz, önümüzdeki dönemde de bu hedefe hep birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz.”

 

 

 

 

 

Kaynak : istanbulgerceği.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları