loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Kadın Kolları MYK Üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Kadın Kolları MYK Üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti
Tarih: 22.08.2024 - 16:14
Kategori: Siyaset

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, 81 Kadın Kolları İl Başkanı ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’i Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk ve İsmet İnönü’nün anıt mezarlarına çelenk bıraktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, 15’inci Olağan Kadın Kolları Kurultayı sonrasında görevine başlayan Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve 81 Kadın Kolları İl Başkanı ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’i Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk ve İsmet İnönü’nün anıt mezarlarına çelenk bıraktı.

Misakımilli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir özel defterini de imzalayan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, deftere şunları yazdı:

"Sizin yarattığınız, var ettiğiniz Cumhuriyetimizin değerlerini ayakta tutmak için her daim her alanda mücadelesini sürdüren Cumhuriyet kadınları olarak, bize emanet ettiğiniz değerlere, kadın-erkek eşitliğine olan inancımıza bağlılığımızı arz etmek için huzurunuzdayız. İnsanlarımızın refaha ulaşması için Anadolu'nun her bir karış toprağında verilen mücadelelerde, karar alma mekanizmalarında bugün daha çok olmamız konusunda bizlere güç verdiniz. Işık ve umut oldunuz. Ülkemizin sağlam temeller üzerinde ilerlemesi ve gelişmesi için gösterdiğiniz ilkelerin, laikliğin, hukukun üstünlüğünün, demokrasinin çağdaşlık yönünde süratle ilerlemek için vazgeçilmez olduğunu sizden öğrendik. Ulusumuzun kurtartıcısı ve kurucusu, ilk ve ebedi genel başkanımız olarak başardığınız tüm devrimlere, başta Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere, tüm emanetlere ve eserlere sahip çıkacağız."

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları