loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel'den Yılmaz Özdil'e; Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun Yılmaz Özdil? Haddini bil!

CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel'den Yılmaz Özdil'e; Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun Yılmaz Özdil? Haddini bil!
Tarih: 20.06.2024 - 05:08
Kategori: Siyaset

CHP Sözcüsü Deniz Yücel sosyal medya hesabından Gazeteci-Yazar Yımaz Özdil'in CHP Genel başkanına karşı “Sözlerini yedireceğim” gibi bir üslup kullanması üzerine tepki geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel'den Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil'e ilk tepki geldi;

"Bir kişinin CHP Genel başkanına “Sözlerini yedireceğim” gibi bir üslup kullanması için şuurunu kaybetmiş olması gerekiyor. Sayın Özgür Özel küfür mü etmiş, hakaret mi etmiş? Sadece bir tespit yapmış…

Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun @Yilmaz_Ozdill?

Haddini bil!

Yıllarca bir yandan insanların Atatürkçü, Cumhuriyetçi, laik ve seküler duygularını sömürürken, diğer yandan iktidara oy veren kitleyi aşağıladın, iktidarın kutuplaştırma ve ayrıştırma siyasetinin değirmenine su taşıdın. Merak etme, sana rağmen iktidar olacağız!"

Ne olmuştu;

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katıldığı TV programında kullandığı 'Bidon kafa' sözü üzerinden Yılmaz Özdil'in “Özgür Özel, bana niye iftira attığını gözüne sokacağım” 'Buket Aydın’ın lideri özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim' 'Bana milletvekiliyken yıllarca “Yılmaz abi” diyen özgür özel, şimdi niye çıkıp iftira attığını -gözlüğü çıkardın ama- gözüne sokacağım' ' “Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan” dediğim için, “ Akp’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor” dediğim için bana saldıran özgür özel, bu iftiranı sana yedireceğim' 'Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim' çıkışları gündem oldu.

Özgür Özel, Erdoğan’la görüşmesine tepki gösteren Yılmaz Özdil için “’Hatamız nerede’ demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet” dedi. Özdil, “Özgür Özel, bana niye iftira attığını gözüne sokacağım” diye cevap verdi.

Özel, Ekol TV’de programına konuk olduğu Armağan Çağlayan’ın Özdil’in sözlerini hatırlatması üzerine şunları söyledi:

“Kutuplaşma ortamından beslenenler var. Normal siyaset ortamında kendisine yer olmadığını düşünenler var. Mesela bir adam Youtube videosu çekiyor, ağır hakaretler ediyor. Bana hırsı ne?

Geçmişte ‘Bidon Kafa’ diye köşe yazısı yazmış arkadaş, seçimin ertesi günü. Bir yerde sular kesilmiş, ‘Hadi bakalım bidon kafalılar, bu iktidarı siz seçtiniz şimdi gidin su sırasına girin’ diyor. Ben vaktiyle bunu eleştirmiştim, onun da hırsı bundan. İyi ki de onunla aramda böyle bir açı var.

O, ‘hatamız nerede’ demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet. 47 yıldır ilk kez birinci parti olmamızın sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş. Seçmen dediğin kişi birer insan, işsiz, aç, yoksul, ötekileştirilmiş, yalnız, endişeli. Ona diyorsun ki bu ülkeyi kim yönetsin. Sen ona güven vermediysen, o da sana oy vermediyse bidon kafa olan sensin. Yani, siyasetçinin kendisi. Kafasını duvara vurup nerede yanlış yaptım demesi lazım.

Seçmene kafa tutan bir yaklaşımı reddediyorum. Arkadaş, seçmene sövüyor. Bunlar kutuplaşma olmadıkça yaşayamazlar. Sürekli bir kavga ortamı olsun, iki taraf birbiriyle sürekli çatışma halinde olsun biz de bu tarafa mermi satalım, savaş ekonomisinden beslenenler. Boşuna endişeleniyorlar. Bu içine girdiğimiz süreç ne sorunları çözer ne tartışmaları bitirir ne biz gidip AK Parti ile koalisyon kurarız.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları