loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sözcüsü Yücel, İl Başkanları ve PM Toplantısı açıklamasında; 6 Eylül günü tüzük değişikliğimizi gerçekleştireceğiz!

CHP Sözcüsü Yücel, İl Başkanları ve PM Toplantısı açıklamasında; 6 Eylül günü tüzük değişikliğimizi gerçekleştireceğiz!
Tarih: 04.08.2024 - 22:03
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Av. Deniz Yücel yaptığı açıklamada; "Bugünkü Parti Meclisi toplantımızda 4 - 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımızın” kararını aldık. dedi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel açıklamasında;

"Bugün gerçekleştirdiğimiz İl Başkanları toplantısı, Parti Meclisi toplantısı ve MYK toplantımızda karar altına alınan kurultay süreci aşağıdaki şekildedir:

Bugünkü Parti Meclisi toplantımızda 4 - 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımızın” kararını aldık.

Kurultayımız 4 Eylül günü Sivas’ta yapılacak sembolik açılışla başlayacak, 5 Eylül günü Tüzük Komisyonumuz son toplantısını yapacak.

6 Eylül günü tüzük değişikliğimizi gerçekleştireceğiz.

7 ve 8 Eylül tarihlerinde yerli ve yabancı çok sayıda siyasetçi, akademisyen konuğun da zenginleştireceği gündemlerle Program değişikliğinin ilk adımlarını atacağız.

7- 8 Eylül tarihlerinde başlayacak olan program değişikliği çalışmaları Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar programının yazıldığı bir süreci içerecek.

9 Eylüldeki kapanışımızdan sonra bir sonraki buluşma, hazırlanacak olan programın, kurultayımız tarafından onaylanarak resmileşmesini sağlayacağımız program kurultayı olacak, bunun için de yaklaşık altı aylık bir süre öngörüyoruz.

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları