loading
close
SON DAKİKALAR

CHP vekillerden tutuklanan Urla Belediye Başkanı'na cezaevinde ziyaret

CHP vekillerden tutuklanan Urla Belediye Başkanı'na cezaevinde ziyaret
Tarih: 17.12.2019 - 16:07
Kategori: Siyaset

CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Murat Bakan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’u konulduğu Buca Kırıklar F Tipi Cezaevinde ziyaret etti.

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz milletvekillerine, “sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğunu, kendisine sorulan tüm sorulara açıklıkla cevap verdiğini, suçlamalar karşısında kendisinden çok emin olduğunu, yapılan suçlamayla zerre kadar ilgisinin olmadığını, Atatürk ilke ve devrimlerinden hiçbir zaman vazgeçmediğini, üyesi olduğu tek örgütün Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olduğunu ve en kısa sürede bu asılsız suçlamalardan arınıp sevenleri ile biraraya geleceğine inandığını” söyledi. 

      CHP İzmir İl Başkanlığı'nda yapılan toplantının ardından Kılıç ve Bakan cezaevine giderken; diğer milletvekilleri, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarının bulunduğu heyet Urla Belediyesi’ne geçti.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları