loading
close
SON DAKİKALAR

DEM Parti İmralı Heyeti Neçirvan Barzani ile görüştü

DEM Parti İmralı Heyeti Neçirvan Barzani ile görüştü
Tarih: 17.02.2025 - 10:26
Kategori: Siyaset

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) heyeti bugün Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ile biraraya geldi. Neçirvan Barzani’nin ofisinde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

DEM Parti'den yapılan açıklamada;
"DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcümüz Berdan Öztürk, milletvekillerimiz Gülcan Kaçmaz Sayyiğit ve Mehmet Kamaç ile Asrın Hukuk Bürosu avukatlarından oluşan heyetin Kürdistan Bölgesel Yönetimi temasları sürüyor.
Heyet bugün de Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ile biraraya geldi. Neçirvan Barzani’nin ofisinde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.
Görüşmede İmralı Heyeti, Sayın Öcalan ile yapılan görüşmelere ilişkin bilgilendirmede bulundu, Barzani’nin sürece ilişkin görüş, öneri ve düşüncelerini aldı.
Heyet yarın da Süleymaniye’ye geçerek YNK Lideri Bafil Telabani ve Kubat Telabani ile görüşecek."

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları