loading
close
SON DAKİKALAR

Dünya Dondurma Günü'nde Kahve Dünyası ile Serinliğin Zirvesine Ulaşın

Dünya Dondurma Günü'nde Kahve Dünyası ile Serinliğin Zirvesine Ulaşın
Tarih: 19.07.2024 - 12:33
Kategori: Ekonomi

Dünya Dondurma Günü’nde Kahve Dünyası’nın doğal içerikli dondurmaları ve özel lezzeti Froyo ile serinleyin! Misafirlerinize sunmak ya da ailenizle paylaşmak için kiloluk dondurma seçenekleri de Kahve Dünyası mağazalarında sizi bekliyor.

Her yıl Temmuz’un üçüncü Pazar günü tüm dünyada Dünya Dondurma Günü olarak kutlanıyor. İlk olarak ABD’de kutlanmaya başlanan bu gün, zamanla tüm dünyada yaygınlaşarak dondurma severlerin favori günlerinden biri oldu. Bu özel günü eğlenceli bir şekilde geçirmenin en iyi yolu, sevdiğiniz dondurmaları doyasıya yiyebileceğiniz bir gün yaşamak. “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası da bu keyifli günü Froyo ve birbirinden lezzetli dondurmalarıyla kutluyor. Kahve Dünyası dondurmaları, hiçbir yapay katkı maddesi, koruyucu ve renklendirici içermiyor. Doğal içeriklerle hazırlanan bu dondurmaların lezzeti taze meyvelerle doruğa çıkarıyor. Üstelik pek çok kişinin bilmediği bir şey var;  Kahve Dünyası, sevilen dondurmalarını sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz kiloluk dondurma seçenekleri de sunuyor. Misafirlerinize ikram etmek veya ailenizle birlikte keyifli bir dondurma ziyafeti yaşamak için Kahve Dünyası kiloluk dondurmaları mükemmel bir tercih oluyor.

Kahve Dünyası’nın efsaneleşen lezzeti Froyo da dondurma tutkunlarının beğenisini topluyor. Adını İngilizce "Frozen Yogurt"tan alan bu lezzet, dondurma üretiminden tamamen farklı bir şekilde, özel soft ice cream makinesinde üretiliyor. Froyo'nun dondurmadan en büyük farkı ise içeriğinde salep bulunmaması ve daha yumuşak, akışkan bir kıvama sahip olması. Bu kıvamı, laktozsuz yoğurt ve light süt gibi ana malzemeler sağlıyor. Froyo, tatlandırıcısını doğal Stevia bitkisinden alıyor ve rafine şeker içermiyor. Sade olarak tüketildiğinde ise düşük kalorili ve kalsiyum açısından zengin bir seçenek sunuyor.

Kahve Dünyası Hakkında 

Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açmıştır. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası, günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 300’ü aşkın mağaza olmak üzere 1.000’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 14 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetini Türkiye’de benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla misafirlerine sunmaktadır. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır. 

Kahve Dünyası Online Mağaza Hakkında 

Kahve Dünyası 2012 yılından bu yana www.kahvedunyasi.com online mağazası ile herkesin severek tükettiği ürünlerini müşterileriyle buluşturmaktadır.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları