loading
close
SON DAKİKALAR

Eski ABD Başkanı Barack Obama'dan, Kamala Harris'e açık destek

Eski ABD Başkanı Barack Obama'dan, Kamala Harris'e açık destek
Tarih: 26.07.2024 - 13:24
Kategori: Dünya

ABD Başkanlık seçiminde Biden çekildi; desteği Kamala Harris'a! ABD Başkan adayı olarak işaret edilen Kamala Harris yaptığı açıklamada; Demokrat Parti'yi ve milletimizi birleştirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.

ABD Başkan adayı olarak işaret edilen Kamala Harris yaptığı açıklamada; "Demokrat Parti'yi ve milletimizi birleştirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım." demişti.

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama'da destek açıklaması yaptı; Kasım ayında kazanması için elimizden geleni yapacağız. Bize katılacağınızı umuyoruz.

"Bu haftanın başlarında Michelle ve ben arkadaşımızı @KamalaHarris aradık. Ona harika bir Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olacağına inandığımızı ve bizim tam desteğimize sahip olduğunu söyledik. Ülkemiz için bu kritik anda, Kasım ayında kazanması için elimizden geleni yapacağız. Bize katılacağınızı umuyoruz.

Earlier this week, Michelle and I called our friend @KamalaHarris. We told her we think she’ll make a fantastic President of the United States, and that she has our full support. At this critical moment for our country, we’re going to do everything we can to make sure she wins in November. We hope you’ll join us."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları