loading
close
SON DAKİKALAR

Eskişehir Büyükşehir sporcularına iki altın madalya

Eskişehir Büyükşehir sporcularına iki altın madalya
Tarih: 13.10.2024 - 15:56
Kategori: Spor

Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü Sualtı Görüntüleme branşı milli sporcusu Erkan Balk ve dalış eşi Akın Bağcılar, Arnavutluk’ta düzenlenen Sualtı Görüntüleme Dünya Şampiyonası’nda iki ayrı kategoride iki altın madalya kazandı.

CMAS (Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu) 20. Sualtı Fotoğraf ve 6. Sualtı Video Dünya Şampiyonası, 7-12 Ekim 2024 tarihlerinde Arnavutluk'un Saranta şehrinde gerçekleştirildi. 19 ülkenin katıldığı şampiyonada, Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü Sualtı Görüntüleme branşı milli sporcusu Erkan Balk ve dalış eşi Akın Bağcılar, "Video Film" kategorisinde ve “Belgesel Video" kategorisinde de altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu.

Başarıları dolayısıyla sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Anadolu’nun ve bozkırın ortasında bir yıldız gibi parlayan Eskişehir’imiz her alanda ilklere imza atmaya, ülkemize güç vermeye devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Spor Kulübü Sualtı Görüntüleme branşı milli sporcumuz Erkan Balk ve dalış eşi Akın Bağcılar’ın Arnavutluk’ta elde ettikleri tarihi başarı hepimizi bir kez daha gururlandırdı. İki altın madalya ile dünya şampiyonluğuna ulaşan sporcularımızı, milli takımımızı, teknik ekibi, kulübümüzü ve tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Kaynak : istanbulgerceği.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları