loading
close
SON DAKİKALAR

Gökhan Günaydın’dan Kavala kararına tepki: 'Yargının araçsallastırılması sürdükçe ekonomide kalıcı düzelme beklenemez'

Gökhan Günaydın’dan Kavala kararına tepki: 'Yargının araçsallastırılması sürdükçe ekonomide kalıcı düzelme beklenemez'
Tarih: 05.07.2024 - 12:15
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; Kavala hakkında Adalet Bakanlığı kararını “Yargının araçsallaştırılmasından vazgeçilmedikçe, adalet ve ekonomide kalıcı düzelme beklenemez” diye değerlendirdi.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'nün Osman Kavala için kanun yararına bozma sistemini reddetmesine tepki gösterdi. Günaydın; “Yargının araçsallaştırılmasından vazgeçilmedikçe, adalet ve ekonomide kalıcı düzelme beklenemez” değerlendirmesinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Osman Kavala için kanun yararına bozma talebinin reddedilmesine ilişkin bir değerlendirme yaptı. Kararı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Günaydın; Osman Kavala hakkında Avrupa Komisyonu denetimi ve AİHM’e savunma verme süreçlerinin devam ettiğini anımsattı.

Günaydın; Adalet Bakanlığı kararını “Yargının araçsallaştırılmasından vazgeçilmedikçe, adalet ve ekonomide kalıcı düzelme beklenemez” diye değerlendirdi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları