Milletvekili Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür kapandı...
AKP milletvekili Hakan Şükür’ün eşi
Beyda Şükür evliliğinden 13 yıl sonra ve 35 yaşında kapandı. Geçen ay eşi ile hacca giden Beyda Şükür’ün başını örtme kararını hacı olduktan sonra aldığı öğrenildi.
Meclis çalışmalarının yanı sıra ücretli spor yorumculuğuyla da sık sık gündeme gelen Şükür, geçtiğimiz ay Hac ibadetini yerine getirmek için eşiyle Suudi Arabistan'a gitmişti. Beyda Şükür, önceki gün İtalya'nın Milano kentinde faaliyet gösteren Türk derneği ALBA’nın yemeğine eşi ile birlikte katıldı ve kapandığı da burada ortaya çıktı.
Gülen nikah şahidiİki kez evlenen Hakan Şükür, Temmuz 1995'te Eczacılık Fakültesi öğrencisi olan
Esra Elbirlik ile hayatını birleştirdi. Bu nikahta şahit olarak
Fethullah Gülen yer aldı. Ancak evlilik dört ay sürdü. İkinci evliliğini 1999’da Beyda Sertbaş ile yapan Hakan Şükür'ün bu nikahtaki tanıklığını ise, teknik direktörler Fatih Terim ve Mustafa Denizli yaptı.
Şükür çiftinin bu evlilikten üç çocuğu oldu. Nikah sırasında ve evliliğinin 13 yılına kadar başı açık olan Beyda Şükür, geçen ayki hacdan sonra başını örttü. Beyda Şükür, İstanbul Florya’da anne ve çocuk mağazası işletiyor. Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür de sanatçı Seda Sayan ile evlenmiş daha sonra da boşanmıştı.
Gazeteport
ETİKETLER : Hakan Şükür, AKP, Beyda Şükür, tesettür, Esra Elbirlik, Fethullah Gülen, türkiye, istanbul, gerçeği, haberleri, son dakika