İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu; Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesini tehdit eden 4'ü çocuk 5 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mattia Ahmet Minguzzi'nin faillerini öven ve Minguzzi ailesini tehdit eden 4'ü çocuk 5 şüphelinin yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 yaşında öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi'nin faillerini öven ve Minguzzi ailesini tehdit eden 4'ü çocuk 5 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Kadıköy'de, 24 Ocak'ta arkadaşlarıyla birlikte kaykay malzemesi almak için gittiği pazarda, 15 yaşındaki B.B. ile yaşadığı bir tartışmanın ardından beş yerinden bıçaklandı. Olay sırasında yanında bulunan 16 yaşındaki U.B. ise yere düşen Minguzzi’ye tekmelerle saldırdı. Mattia Ahmet, tedavi gördüğü hastanede 14 gün boyunca yaşam mücadelesi verdikten sonra 9 Şubat'ta hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kaçan 2 şüpheli tutuklanmıştı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sondakika sosyal medya paylaşımında;
"15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi İstanbul Kadıköy’de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.
Bu elim hadise sonrası sosyal medya hesaplarından failleri öven ve aileye tehdit içerikli mesajları veren 5 şüpheli şahıs, güvenlik güçlerimizce yakalandı.
4’ü Suça Sürüklenen Çocuk (SSÇ) olmak üzere B.A., H.E.A, K.G., E.K. ve A.S.D. adlı şüpheli şahıslar, Asayiş Şube Müdürlüğümüze intikal ettirildi.
Mattia Ahmet Minguzzi evladımızın acılı annesi Yasemin Hanım’ı telefonla arayarak bir kez daha acısını paylaştık."
15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi İstanbul Kadıköy’de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 10, 2025
Bu elim hadise sonrası sosyal medya hesaplarından failleri öven ve aileye tehdit içerikli mesajları veren 5 şüpheli şahıs, güvenlik güçlerimizce yakalandı.
4’ü Suça…
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları