İTÜ Vakfı'ndan Doğa Koleji açıklaması

Doğa Kolejlerinin öğretmenleri aylardır maaşlarını alamadıkları için ders bırakmıştı. İTÜ Vakfı Doğa Koleji'ni almak için yönetimle görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.
Doğa Kolejleri'nde çalışan öğretmenler aylardır maaşlarını alamadıkları için geçtiğimiz günlerde derslere girmeme eylemi başlattılar. Seslerini duyurmaya çalışan öğretmenlere öğrenci velileri de destek oldu. Hem öğretmenler hem veliler Doğa Kolejlerinin yöneticilerinden açıklama beklerken ekonomik krizdeki koleji İTÜ Vakfı'nın alacağı gündeme geldi.
İTÜ Vakfı konuya ilişkin dün bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bugün kamuoyuna farklı kaynaklardan yansıyan haberler dolayısıyla bir açıklama yapılması gereği doğmuştur. İTÜ Vakfı, Doğa Kolejleriyle ilgili müzakereleri olumlu yönde devam ettirmektedir. Kamuoyu bilgilendirmesi en kısa zamanda İTÜ resmi kanallarından yapılacaktır" denildi.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları