loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir, Torbalı'da lokantada sanayi tüpü patladı: 5 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı!

İzmir, Torbalı'da lokantada sanayi tüpü patladı: 5 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı!
Tarih: 30.06.2024 - 15:15
Kategori: Şehir

İzmir'in Torbalı ilçesinde, unlu mamul üretimi yapan bir iş yerinde patlama meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, patlamada 5 vatandaşın hayatını kaybettiğini ve 57 kişinin yaralandığını duyurdu.

Ayrancılar Mahallesi, Barış Manço Caddesi'ndeki bir unlu mamuller dükkanında saat 15.00 sıralarında patlama oldu. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada çok sayıda kişi yaralandı. İhbarı üzerine adrese jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Yerlikaya'dan açıklama

Bugün İzmir Torbalı’daki Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan bir kıraathanede ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen bir patlama meydana gelmiştir. Patlamada maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 35 vatandaşımız da yaralanmıştı

Yerlikaya'dan ikinci açıklama: Yaralı sayısı 57'ye yükseldi

Yerlikaya, bir kişinin daha hayatını kaybettiğini açıklayarak, "Maalesef 1 vatandaşımız daha hayatını kaybetmiş, vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 5’e yükselmiştir. 57 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi. 

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com-Ajanslar

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları