loading
close
SON DAKİKALAR

Johnson’ın kirli çamaşırları ortaya saçıldı

Johnson’ın kirli çamaşırları ortaya saçıldı
Tarih: 11.02.2012 - 19:17
Kategori: Dünya

Londra Belediye Başkanı hakkında yazılan bir biyografide başkanın evlilik dışı çocuğu olduğu, partilere katılmak için işlerine bakacak birini işe aldığı iddia edildi

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson’ın başı, hakkında yazılan bir kitap yüzünden derde girdi. Johnson’ın eski iş arkadaşı Sonia Purnell’ın yazdığı biyografi belediye başkanının evlilik dışı çocuğundanw parti merakına kadar birçok ilginç konuya ışık tutuyor. “Just Boris” adlı biyografiye göre belediye başkanının eski sevgilisinden gayrimeşru bir kızı oldu. Johnson’ın, söz konusu eski sevgilisinin belediyede sanat danışmanlığı yapan Helen MacIntryre olduğu iddia edildi. İddiayı ortaya atan MacIntryre’in eski sevgililerinden Pierre Rolin oldu. Rolin, sanat danışmanının bebeğine DNA testi yaptırdığını ve test sonuçlarında çocuğun babasının kendisi olmadığını öğrendiğini söyledi. Rolin, 2012 Olimpiyatları için 80 bin sterlin bağış yaptığı Johnson’ın 3 yıllık sevgilisiyle birlikte olmasının, belediye başkanının “ahlaki bir pusulası olmadığını” gösterdiğini söyledi.
Kitapta yer alan bir diğer detaya göre ise, Johnson günlük görevlerini yerine getirmesi için birini işe aldı. 2008’de Londra moda haftasına katılan Johnson, geceden çok memnun kaldı. Bunun üzerine bu gibi partilere katılabilmek ve ‘şampanya köpüklerinin tadını çıkarabilmek’ için yerine bakacak birini işe alma fikrine kapıldı. Bu fikrini uygulamaya da koyan Johnson yerine bakması için birini işe aldı. Fakat yaklaşık 4 ay sonra diğer politikacıların eleştirilerine maruz kalan Johnson, işe aldığı kişiyi kovmak zorunda kaldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları