Tarih:
06.05.2021 - 23:48
Kategori:
Siyaset
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Mayıs 2021 Cuma, Ağrı’da Başdanışmanı Eski DYP Milletvekili ve Bakan Cemil Erhan'ın cenaze törenine katılacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başdanışmanı, Eski Devlet Bakanı Cemil Erhan için Ağrı’da, Patnos Merkez Camiinde öğle namazı sonrası (Saat: 12.10) düzenlenecek cenaze törenine katılacak.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, haytını kaybeden Başdaışmanı Cemil Erhan için sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında; "Eski Devlet Bakanlarımızdan, değerli siyaset ve devlet adamı Cemil Erhan’ın vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun!" dedi.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları