Kılıçdaroğlu: Kendi ülkemizde barış içinde yaşamak istiyoruz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutladı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.
Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Dünya Barış Günü dolayısıyla paylaştığı videonun girişinde Nazım Hikmet'in Davet şiirinin son bölümünde yer alan, "Yaşamak, bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine / bu davet / bu hasret bizim" dizelerini okudu.
Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, videoda 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla paylaşımda şu ifadeleri kullandı
"Biz biriz, biz bütünüz, biz vatanseveriz, biz bayrağımızı seviyoruz. Biz insanımızı seviyoruz, biz insanlarımız arasında hiçbir ayrım yapmıyoruz. Biz görüşü ne olursa olsun, kimliği ne olursa olsun bütün insanlarımızı kucaklıyoruz. Biz toplumda gerginlik istemiyoruz. Biz kavga istemiyoruz. Biz kendi ülkemizde huzur içinde, barış içinde yaşamak istiyoruz."
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları