Mısra Öz, milletvekillerine seslendi: Ülkede ihmaller yüzünden ölen insanların davasını sahiplenmek bu kadar mı zor?

Çorlu'daki tren faciasında oğlunu kaybeden Mısra Öz Sel, milletvekillerine seslenerek, "Ülkede ihmaller yüzünden ölen insanların davasını sahiplenmek bu kadar mı zor? 5 ayda başlayamayan yargı için bir fikriniz var mı tüm Meclis'e soruyorum!" dedi.
8 Temmuz'da Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi'nde meydana gelen tren faciasında 9 yaşındaki oğlu Arda Oğuz Sel'i kaybeden Mısra Öz Sel, kazanın üzerinden 5 ayı aşkın süre geçmesine rağmen herhangi bir yargılama sürecinin başlatılmamasına tepki gösterdi.
Siyasilere seslenen Mısra Öz, sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini şu sözlerle dile getirdi:
"Tüm siyasilere, milletvekillerine soruyorum! Özellikle beni engelleyen Ahmet Arslan'a da soruyorum! Ülkede ihmaller yüzünden ölen insanların davasını sahiplenmek bu kadar mı zor? 5 ayda başlayamayan yargı için bir fikriniz var mı tüm Meclis'e soruyorum!"
Tüm siyasilere, milletvekillerine soruyorum! Özellikle beni engelleyen @ahmetarslan36 a da soruyorum!
— Misra Oz Sel (@misra_oz) 26 Aralık 2018
Ülkede ihmaller yüzünden ölen insanların davasını sahiplenmek bu kadar mı zor!? 5 ayda başlayamayan yargı için bir fikriniz var mı tüm #mesclise soruyorum!#çorlutrenkazası
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları