loading
close
SON DAKİKALAR

Nedim Şener'den Hayko Bağdat'a 'koruma' iması

Nedim Şener'den Hayko Bağdat'a 'koruma' iması
Tarih: 12.05.2017 - 11:58
Kategori: Medya

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener'le Hayko Bağdat arasında sosyal medyada 'koruma' tartışması yaşandı. Hayko Bağdat, Nedim Şener'in tehdit edilmediği imasında bulununca Nedim Şener, Bağdat'a 'Sen korumayla gezerken ben o tehditlere gülüp geçiyordum'dedi.

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener'le Hayko Bağdat arasında sosyal medyada 'koruma' tartışması yaşandı. Hayko Bağdat, Nedim Şener'in  "İlk FETÖ iddianamesini hazırlayan Başsavcı Mustafa Alper'i kamyon biçti" haberini yapan kişinin Cumhuriyet gazetesinden atılmasını isteyen bir tweet atınca Hayko Bağdat da:
"Nedim Şener biraz dinlenmeli bence. Çok yorulmuş..." dedi. 

Nedim Şener de Bağdat'a cevaben "Herkesin öyle bir imkanı olmuyor, yorucu olsa ülkemde gazetecilik bana iyi geliyor" dedi. 

Ardından Hayko Bağdat, "Şanslısın demek. Çocukları, sülalesiyle ölüm tehditi altında olmamak iyi bir şey. Katilleri durdur da evime geleyim." deyince Nedim Şener de "Sen korumayla gezerken ben o tehditlere gülüp geçiyordum Türkiye'de" sözüyle tepki gösterdi.

İşte Nedim Şener'le Hayko Bağdat arasında geçen konuşma şöyle: 




ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları