Perinçek: Öyle her 13 kişi öldüğünde ulusal yas olmaz
![Perinçek: Öyle her 13 kişi öldüğünde ulusal yas olmaz Perinçek: Öyle her 13 kişi öldüğünde ulusal yas olmaz](https://www.istanbulgercegi.com/uploaded/bilgilendirme/2021/buyuk/perincek-oyle-her-13-kisi-oldugunde-ulusal-yas-olm-1613483647.jpg)
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Gara'da öldürülen asker ve polisler için CHP'nin ulusal yas ilan edilmesi talebine, "Öyle her 13 kişi öldüğünde ulusal yas olmaz" şeklinde yanıt verdi.
CHP, Gara'da bir mağarada öldürülmüş halde bulunan 13 asker ve polis için ulusal yas ilan edilmesi çağrısında bulunmuştu.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten CHP'nin çağrısına tepki çeken bir yanıt geldi.
Habertürk'te yayınlanan programda Kübra Par, gazeteci Gürkan Zengin'e "CHP'nin yas talebine ne dersiniz?" diye sordu. Zengin, "Benim buna bir itirazım olmaz. Olacaksa olur. Yasal mevzuat ne diyorsa uygundur" yanıtını verirken, söze giren Perinçek "Öyle her 13 kişi öldüğü zaman ulusal yas olmaz. Her 13 kişide ulusal yas" diye konuştu.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları