loading
close
SON DAKİKALAR

Polis İstanbul'da bayrak indiren kişiyi vurdu

Polis İstanbul'da bayrak indiren kişiyi vurdu
Tarih: 28.06.2014 - 16:27
Kategori: Gündem

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir hastane bahçesinde bulunan Türk bayrağını indiren kişiyi polis bacağından vurarak etkisiz hale getirildi.

Gaziosmanpaşa'da İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan bir kişi, müdürlük binası önünde bulunan polis tarafından vuruldu. Polis memurları tarafından hastaneye kaldırılan şahsın bacağından yaralandığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Habere ilişkin Hürriyet gazetesinde yer alan bilgiye göre ise Özel Asya Hastanesi’nin önündeki direkte asılı olan bayrağı iplerini kesip indiren 28 yaşındaki Ali U. ‘Kürtlere özgürlük’ sloganı atarak ikinci bir bayrağı indirmeye çalıştı.

Bu bayrağın İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki bayrak olduğu ve bacağından vurularak yaralanan Ali U.'nun 15 gün önce Muş'tan İstanbul'a geldiği belirtiliyor.

Yaklaşık iki hafta önce, Lice'deki yol kapatma eylemleri sırasında hayatını kaybeden bir gencin cenazesinin ardından Diyarbakır kent merkezindeki 2. Hava Kuvvet Komutanlığı bahçesinde, gönderdeki Türk bayrağı indirilmiş, bu olay uzun süre ülke gündemindeki yerini korumuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları