loading
close
SON DAKİKALAR

Sedat Peker'in kendisi ve babası hakkında iddialarda bulunduğu AKP'li Tolga Ağar: Biz vatan, devlet, bayrak, şeref için ölmeyi göze alanların çocuklarıyız

Sedat Peker'in kendisi ve babası hakkında iddialarda bulunduğu AKP'li Tolga Ağar: Biz vatan, devlet, bayrak, şeref için ölmeyi göze alanların çocuklarıyız
Tarih: 24.05.2021 - 12:35
Kategori: Siyaset

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in kendisi ve babası Mehmet Ağar hakkında iddialarda bulunduğu AKP Milletvekili Tolga Ağar "Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. Varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan" dedi. ...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kendisine yönelik operasyon sonrası 7 video yayınladı. Peker, videolarda Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AKP Milletvekili Tolga Ağar hakkında da iddialarda bulundu.

Peker, Elazığ'da yerel televizyon kanalında sunuculuk yapan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Kazakistanlı Yeldana Kaharman'ın ölümünden Tolga Ağar'ı suçlamış şunları söylemişti:
"Birgün kızcağız jandarmaya gidip 'bana tecavüz edildi' diyor. Kız şikayet ediyor. Daha sonra helikopterle gelip bu kardeşi babası (Mehmet Ağar) aldırıyor. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garip öldü ve herkes biliyor. Kimse ağzını açmıyor."

Sedat Peker, Mehmet Ağar'la da ilgili ciddi iddialarda bulundu. Peker, Mehmet Ağar'ın uyuşturucu ticareti ve faili meçhul cinayetlerdeki rolüne ilişkin açıklamalar yaptı.

Günlerdir sessiz kalan Tolga Ağar, sosyal medya hesabından AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolarını paylaştı. Ağar, Erdoğan'ı etiketleyerek, "Gönül gönüle değince, omuz omuza verince, dönüp Hakk’a yürüyünce yol mu dayanır…" ifadelerini kullandı.

Tolga Ağar bir başka paylaşımında ise "#ErdoğanlaBirlikteyiz" etiketiyle "Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. Varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan..."dedi.

Tolga Ağar'ın paylaşımlarını yoruma kapattığı görüldü.

Tolga Ağar'ın paylaşımına Saadet Partili Avukat Ali Aktaş yorumda bulundu. Tolga Ağar'la birlikte askerlik yaptığını söyleyen Aktaş şunları kaydetti:
"Çankırı'da askerlik yapmaya dayanamayıp iki üç gün içinde Ankara'ya babanın yanına evci çıkmak için nakil oldun ya devrem; vatan, devlet, bayrak için nasıl ölmeyi göze alıyorsun hiç anlamadım. Hepiniz gittiniz, ben tek kaldım bölükte vicdansızlar." 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay da Tolga Ağar'ın paylaşımını alıntılayarak "Sen önce yorumları aç, sonra ölürsün" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları