loading
close
SON DAKİKALAR

Sedef Kabaş, tutuklandıktan sonra Devlet Bahçeli açıklama yaptı; Sözde gazetecinin kelepçe takılmamasına rağmen, takılmış gibi imaj uyandırma gayretkeşliği zelil bir oyun, zillet bir tiyatrodur

Sedef Kabaş, tutuklandıktan sonra Devlet Bahçeli açıklama yaptı; Sözde gazetecinin kelepçe takılmamasına rağmen, takılmış gibi imaj uyandırma gayretkeşliği zelil bir oyun, zillet bir tiyatrodur
Tarih: 22.01.2022 - 20:22
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazeteci Sedef Kabaş tutuklandıktan sonra sosyal medyasından açıklama yaptı; 'Demokrasi saygı ve tahammül sistemidir. Bundan nasibini alamayan müfsitlerin üslubu hastalıklı, usulü hayasızlıktır..'

Cumhur ittifakının küçük ortağı MHP Gele Başkanı Devlet Bahçeli, Gazeteci Sedef Kabaş tutuklandıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Bahçeli açıklamasında; "Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkin saldırıyı, husumetle pekişmiş anti demokratik ve faşizan sözleri kınıyorum. Bu konuyu cepheleşme malzemesi yapmak için sıraya giren çevrelerin hesap hatası yapmaktan ve yanlışa ortak olmaktan kaçınmalarını hassaten tavsiye ediyorum.

Demokrasi saygı ve tahammül sistemidir. Bundan nasibini alamayan müfsitlerin üslubu hastalıklı, usulü hayasızlıktır. Anılan gazetecinin tutuklanmasıyla bağımsız ve tarafsız yargı süreci başlamıştır. Herkes yargı kararını sabırla beklemek ve riayet etmek durumundadır.

Elbette kötü söz bumerang gibidir, eninde sonunda dönüp dolaşıp sahibini bulacak, hatta mahcup ve ahlaken de mahkûm edecektir. Bilhassa bu sözde gazetecinin kelepçe takılmamasına rağmen, takılmış gibi imaj uyandırma gayretkeşliği zelil bir oyun, zillet bir tiyatrodur." dedi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamasında geçen o fotograf;

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları