loading
close
SON DAKİKALAR

Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın adı Çekmeköy'de yaşatılacak

Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın adı Çekmeköy'de yaşatılacak
Tarih: 15.10.2024 - 21:24
Kategori: Gündem

Ümraniye’de geçtiğimiz ay, çok sayıda suçtan kaydı bulunan Yunus Emre Geçti adlı saldırgan ateş açması sonucu şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz’ın adı Çekmeköy Belediyesi’nin kararıyla millet bahçesine verildi. Çamlık Millet Bahçesi’nin adı “Şehit Polis Şeyda Yılmaz Millet Bahçesi”olarak değiş...

Her gün binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Çamlık Millet Bahçesi’nin adı Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in girişimleri ile belediye meclisinde alınan kararla Şeyda Yılmaz Millet Bahçesi olarak değiştirildi.

Şehidinin adının millet bahçesine verildiği tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in ev sahipliğinde gerçekleşen törene; Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, İBB Başkan Danışmanı Tonguç Çoban, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Selli Dursun, CHP İl Başkan Yardımcıları, şehidin eşi Semih Yılmaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan anma konuşmalarının ardından şehit Şeyda Yılmaz ve tüm şehitler için dua edildi. Parkın tabelası ve hemen park girişine konumlandırılan şehidin özgeçmişi duaların edilmesinin ardından vatandaşlarla birlikte açıldı.

Kaynak : istanbulgerceği.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları