loading
close
SON DAKİKALAR

Seyis cinnetine köpüklü müdahale

Seyis cinnetine köpüklü müdahale
Tarih: 12.02.2012 - 22:49
Kategori: Yerel

İşten atılmasına sinirlenen seyis Hamit F, patronunun dükkanını basıp ateşe verdi. İtfaiye dükkana da seyise de köpükle müdahale etti

İşten atılmasına sinirlenen seyis, patronunun Karaköy'deki işyerini ateşe verdi. Korku dolu anların yaşandığı olayda cinnet getiren seyis itfaiyenin köpük sıkmasıyla etkisiz hale getirildi. 

Beyoğlu Karaköy Tersaneler Caddesi'nde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti; yarış atları bulunan Taki S., atlarının bakıcılığını yapan seyis Hamit F.'yi bir süre önce işten çıkardı. 

Bir miktar alacağı kaldığı iddia edilen seyis, bu sabah patronu Taki S.'nin Karaköy'deki Silver Metal adlı 3 katlı işyerine gitti. Burada patronu bulamayan Hamit F., patronun eşiyle tartışmaya başladı. 

Patron eşinden de olumsuz yanıt alan seyis Hamit F., bu kez etrafa zarar vermeye başladı.

Hamit F., iş yeri çalışanları tarafından da zapt edilemeyince olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri Hamit F.'nin 'vururum, yakarım' tehditleri üzerine bir süre içeriye girmeyerek Hamit F.'yi dışarıdan ikna etmeye çalıştı. Bu sırada polis ekipleri her ihtimale karşı olay yerine itfaiye ve ambulans istedi. 

İş yerinin 2. katına çıkan Hamit F., burada camları kırarak bir süre daha direnmeye çalıştı. 

Dışarıda toplanan kalabalık da Hamit F.'ye tepki gösterdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları