Haberal'la ilgili iddialara yanıt verdi
TBMM Başkanı Cemil Çiçek BUGÜN’e konuştu. Cumhurbaşkanı’nın görev süresini Meclis’in belirlemesi gerektiğini söyledi.
CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesiyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresiyle ilgili tartışmaları Meclis'e taşıdı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saçını kestiren üç gencin 'tanınmamak için kestirdiler' iddiasıyla tutuklanmasına tepki gösterdi.
Geçtiğimiz günlerde Ergenekon savcısı Cihan Kansız’ın talimatı ile gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri dün sabah tamamlandı.
Ankara'daki Hopa eyleminde polis dayağı sonucu kalçası kırılan ve bir bacağı kısalan Dilşat Aktaş zorlukla yürüyor.
CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, 12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra çalışmadan alıkonulan taşınmazlarının iadesi için kanun teklifi verdi.
AK Partili Canikli Cumhurbaşkanı'nın veto ettiği şike yasarını aynen Köşke yollayacaklarını açıkladı. ...
CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, "Acil Demokrasi Paketi" kapsamında bazı suçlarda zaman aşımının kaldırılmasını öngören kanun teklifi hazırladıklarını açıkladı.
Devlet Bahçeli, "4 partinin katılımı ve işbirliğiyle çıkartılan kanun değişikliği, tekrar Meclis gündemine aynı haliyle gelirse, biz sözümüzün ve kararlılığımızın sonuna kadar arkasında duracağız" dedi
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Kılıçdaroğlu’nun, partisinin İzmir mitinginde dile getirdiği yargıya ilişkin ifadeleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Samsun'da CHP'li belediyeye operasyon yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında milletvekillerine sesleniyor. Bahçeli, şike yasasının veto edilmesine değiniyor..
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bugün İstanbul’a gidecek ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in Annesinin Cenaze Törenine katılacak.
Mehtap Tazegül, 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilmesinin yıldönümü nedeniyle İl Genel Meclisi kürsüsünde Büyük Önder Atatürk’e minnet, dünya ve Türk kadınlarına anlamlı mesaj:
KCK'nın bugünkü duruşmasına tüm sanık avukatları katılıyor.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, ''Türkiye'de 3 bin 500 il genel meclisi üyesi var. Yalnızca yüzde 3,5'i kadın'' dedi.
CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ''Bir CHP milletvekili olarak ben de Atatürk'ten ve İsmet Paşa'dan özür diliyorum. 9 yıldır bunları yenemedik, iktidar olamadık'' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Sosyalistleri partisi kongresi liderler oturumunda AK Parti'den övgüyle bahseden Norveç Savunma Bakanı Espen Barth Eide ile tartıştı
Özgürlük ve Dayanışma Partisi(ÖDP), KCK soruşturması çerçevesinde yapılan gözaltılara bugün tepki yürüyüşü gerçekleştirecek.