Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Sonunda dışarıdan gelen, yeni, güçlü, sağlıklı bir topluluk; devleti ele geçirir ve çürüyen yapıyı ortadan kaldırıp yenisini kurar.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarına ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Giderayak millet daha fazla yorma Erdoğan!" dedi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztrak, “Erdoğan Şahsım Hükümeti artık yolun sonunda. Yani artık topal ördek. Şimdi siyasi ömrünü uzatmak için, Moskova ve Washington arasında, tahterevalli misali gidip geliyor” dedi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Bu çöl dikeninin adı, deve dikeni ya da diğer adıyla harese otudur..
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin güçlendirilmiş parlamenter sistem önerisine dair açıklamalarda bulundu.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, "Sağlık Bakanlığı, devlet hastanelerini zayıflatarak vatandaşın özel hastaneye gitmesini teşvik ediyor" dedi.
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Foreign Policy'de yayımlanan ve "Erdoğan, Türkiye'ye liderlik etmeye devam etmek için çok hasta olabilir" iddiasında ilişkin açıklamada bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu 27. Dönem 4. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı çalışmaları için Bolu Abant’ta milletvekilleri ile bir araya geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ucuz market açıklamasına tepki gösterdi; 'Halkımız market sepeti yapmak için kredi çekiyor; domatesi, biberi krediyle alıyor.'
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye genelinde 600 metrekareden büyük bin kadar market yapılması talimatı verdik" dedi.
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni ve çok maaşlı bürokratları eleştirdi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “yeni yılda millete sunulacağını” açıkladığı yeni anayasa çalışmasında, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde de bir revizyon düşünülüp düşünülmediği tartışmaları sürüyor.
Daha önce AKP’den belediye başkan adayı olan Karaman Üniversitesi Rektörü Namık Ak ile Karaman Belediyesi’nin AKP’li meclis üyeleri karşı karşıya geldi. Ak, üniversite içerisine akademik ve idari personeller için yapılacak olan TOKİ konutlarını belediye meclis üyelerinin engellediğini iddia etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, yurtlarla ilgili eylemlere ilişkin açıklama yaptı.
Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar ve Belediye Başkanları hakkında Adnan Oktar Cemaatine yardım ve yataklıktan suç duyurusunda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.
AKP MKYK üyesi Şamil Tayyar, İyi Parti için çalışacağını duyuran Andy-Ar Araştırma Şirketi Başkanı Faruk Acar'a "Bizde üst mercilerdeki yandaşlarını, paydaşlarını, iş ortaklarını da al git" diye seslendi.
Açılış töreni nedeniyle TBMM’de toplanan CHP MYK’de Genel Başkan Kılıçdaroğlu, kurmaylarına “Baskın seçime hazırlıklı olun” uyarısında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk için 2 Ekim 2021 Cumartesi Ankara'da Hacı Bayram Veli Camii'nde Saat; 12.43'de düzenlenecek Cenaze Törenine katılacak.