AP Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, İstanbul Büyüşkşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu uyarıyor ve soruyor; Kamuoyu sizlerden İstanbul’un önemli sorunlarına ilişkin acil çözüm ve AKP döneminde yapılan büyük boyutlu yolsuzluklar konusunda halen tatmin edici bir açıklama ve hukuki bir girişim beklemektedir!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, geçtiğimiz hafta aniden bastıran dolu yağışından olumsuz etkilenen Niğde’nin Çiftlik ve Aksaray’ın Eskil ilçelerindeki ekili alanlarda incelemelerde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde evde nasıl vakit geçirdiğini anlattı.
Çeşitli suç iddiaları ile gönderilen fezlekelerden 769’u HDP’li vekiller, 34’ü ise DBP’li Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz hakkında… AKP’lilere ait 10, CHP’ye ait 219, MHP’ye ait 9, İYİ Parti’den 6, TİP’ten 7, bağımsızlardan da 6 dosya yer alıyor.
Dün TBMM'de vekilliği düşürülen ve gece tutuklanan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu korona tedbirleri nedeniyle 31 Temmuz'a kadar evine iznine gönderildi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Millet Bahçeleri'nin toplu açılış töreninde konuştu.
AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Seçimler, Haziran 2023'te yapılacak" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün duyurulan sokağa çıkma yasağı kararını iptal ettiğine yönelik açıklamasına tepki gösterdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun vekilliğinin düşürülerek cezaevine gönderilmesine ilişkin açıklama yaptı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, açıklamalarda bulundu.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP'li Enis Berberoğlu ile HDP'li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları'nın milletvekilliklerinin düşürülmesinie ilişkin açıklama yaptı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta sonu uygulanacağı dün gece duyurulan sokağa çıkma yasağının iptal edildiğini açıkladı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun vekilliğinin düşürülerek hapse gönderilmesine tepki gösterdi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 1934'te Danıştay kararıyla müze yapılan Ayasofya'nın statüsünün değiştirilmesi için talimat verdiği öğrenildi.
CHP İstanbul Milletvekili, Anayasa hukukçusu Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, dün Meclis Genel Kurulu'nda 3 ismin vekilliğinin düşürülmesinin anayasa ihlali olduğunu kaydetti.
TBMM'de okunan tezkerenin ardından vekillikleri düşürülen HDP Milletvekili Leyla Güven, Musa Farisoğulları ve CHP'li Enis Berberoğlu gözaltına alındıları yerlerde nöbetçi mahkemeler tarafından tutuklandılar.
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, 3 ismin vekilliğinin TBMM Genel Kurulu'nda düşürülmesine ilişkin açıklama yaptı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Sarrac ile görüşmesinin ardından düzenlen ortak basın toplantısında konuştu.
Milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu, "Dakikalar önce milletvekilliğim düşürüldü. Kalan cezamın infazının devam edilmesi bir anlamda kararlaştırıldı. Önümüzdeki günlerde kalan 18 aylık cezamı yatmak için cezaevine teslim olacağım" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun milletvekilliğini düşürülmesine tepki gösterdi.
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, erken seçim iddialarıyla ilgili olarak "Türkiye, bugün itibarıyla erken seçim şartlarına sahip değildir. Erken seçim olmayacak" dedi.