Murat Ağırel; Bakın 15-17 yaş arası ve 15 yaş altı “çocuk” diyorum! 18 yaş altı herkes çocuktur ve çocukların evlenmesi ya da çocuk sahibi olması Çocuk Hakları Sözleşmesi’ne aykırıdır.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün (21 Mayıs 2024 Salı) TBMM CHP Grup Toplantısı'nda konuşacak.
Bugün, Çarlık Rusya tarafından sürgüne gönderilen ve büyük çoğunluğu açlık ve susuzluktan 1864 sürgün ölümlerinin 160. yıl dönümü.
Resmi Gazete'de yayımlanan 21 Mayıs 2024 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karabat, Maliye Bakanı Şimşek’in duyurduğu TYF kuruluşuna ilişkin bir açıklama yaparak Bakan Şimşek'e: “Fon oyunlarını bırak, vatandaşın derdine bak” dedi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazanan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’yu makamında tebrik etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, önümüzdeki günlerde yapılacak OYAK Genel Kurulu öncesinde çarpıcı bir açıklama yaptı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun İl Başkanlığında düzenlenen CHP Merkez Yönetim Kurulu Toplantısına başkanlık etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Av. Deniz Yücel, MYK basın açıklamasında konuştu: “Süleyman Soylu'nun Dokunulmazlığının Kaldırılarak Yargılama Sürecine Dahil Edilmesi Gerekmektedir.”
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin Türkiye gündemine ilişkin görüşlerini paylaştı. Basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İSKİ Tuzla Hacetdere Yaşam Vadisi 2. Etap Açılış Töreni”ne katıldı.
Hamaney, Reisi'nin ölümünün ardından seçimlerin yapılması için en fazla 50 günlük bir süresi olduğunu söyledi. Muhammed Muhbir ise geçici cumhurbaşkanı olarak onaylandı. Öte yandan Ali Bagheri Kani de Dışişleri Bakanlığı görevine vekaleten atandı.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; Mayıs ayında yıllık enflasyonun en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra yılın kalan döneminde hızla gerilemesini bekliyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Geçirdiği helikopter kazasında maalesef vefat ettiğini öğrendiğimiz, değerli mevkidaşım, kardeşim, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den İran'a Başsağlığı Mesajı.
Kabataş’tan Maltepe’ye İsmail Hakkı Durusu Vapuru ile geçen İmamoğlu, konuşma yapacağı özel tasarım sahneye, eşi Dilek İmamoğlu, CHP Maltepe ilçe Başkanı Kenan Otlu ve Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen ile birlikte çıktı.
Can Ataklı; Ameliyat ayrılığı bitti yine birlikteyiz.
Orhan Bursalı; Árvai, bizim yerimize düşünüp karar vermesine izin verdiğimiz sürece düşünme yetimizi kaybetmeye başlarız ve boyun eğme riskiyle karşı karşıya kalırız görüşünde.
Barış Terkoğlu; Bir generalin makam aracıyla TSK personelinin insan kaçakçılığı yapmasına “skandal” deyip geçebiliriz. Ama skandal dediğimiz aslında bir alarm zili gibi. Duymazsak daha beterinden sakınamayız.