Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada; Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, Silah kazası sonucu kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Onb. Recep KABALA şehit olmuştur.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çin Büyükelçisi Liu Shaolin ile CHP Genel Merkezi'ndeki makamında bir araya geldi.
Barış Pehlivan; Suçu böyle savunan o Emniyet müdürünün Menzilci olduğundan şüpheliyim lakin suçuna yaptığı kalkanın arkasında yalnız olmadığına eminim.
Dün karar duruşmasının yaşandığı Kobani Davası'nda Selahattin Demirtaş'a 24 yıl, Figen Yüksekdağ'a ise 30 yıl 3 ay ceza vermişti.
Çiğdem Toker; Şimdiden "Paralel Dışişleri" diye nitelenmeye başlanan Vakıf girişiminin, üç yıllık tasarruf genelgesinden bir kaçış olduğu açık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat davasından ceza alan Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Yıldırım Türker'in de aralarında olduğu generallerin cezalarını kaldırdı.
Aşık Mahzuni Şerif'in bugün 22. ölüm yıl dönümü. Aşık Mahzuni Şerif olarak bilinen halk ozanı 17 Mayıs 2002'de 61 yaşında Almanya'da yaşamını yitirdi.
Resmi Gazete'de yayımlanan 17 Mayıs 2024 Cuma yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Özgür Özel; Meclis’te oluşturulacak komisyon, savcı sıfatı ile gerekeni yapmaz ve Soylu’yu Yüce Divan’ın önüne çıkarmazsanız bu olayın en önemli kısımlarından bir tanesi üstü kapalı kalır.
Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Biz pes edersek, milletimizin ensesindeki tokat daha katmerli olur. Unutmayalım: Başka Türkiye yok!
6-8 Ekim 2014'te çıkan sokak eylemlerine ilişkin davada eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş 42 yıl, Figen Yüksekdağ 30 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Gökhan Günaydın, YÖK Başkanı Özvar’ın Türkiye’de 350 bin uluslararası öğrenci olduğunu açıkladığını anımsatarak, “Yabancı öğrencilerin kabulüne ilişkin esasların üniversitelerin inisiyatifine bırakıldığını” ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu İYİ Parti Genel Merkezinde ziyaret etti.
Barış Terkoğlu; 11 yıl önceden bugüne baktığımda duygularım konuşuyor: "Darbedir darbe" diyenlerin darbesiyle bir kez daha karşılaşmayalım!
Orhan Bursalı; Konu Ayhan Bora Kaplan isimli bir çete reisi, bu süreç önemli rol oynuyor. Aslında Kaplan bir simge, öne çıkan. Çok kısa süre içinde palazlanan Kaplan’ın Emniyet ve siyasi ilişkileri ve işbirlikleri göz kamaştırıcı.
CHP Niğde Milletvekili Gürer, esnafların yaşadığı sorunlar üzerine TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Gürer; Esnaf Kredi Kooperatiflerinden aldıkları kredilere uygulanan ve yüzde 10’u bulan faiz artışları bir an önce geriye çekilmeli.
15-19 Mayıs tarihleri arasında Yaşam Vadisi 1. Etapta gerçekleşecek olan festival kapsamında bu yıl ayrıca ödüllü spor turnuvaları ve 19 Mayıs Gençliğin Ayak Sesleri Koşusu da düzenlenecek.
Melih Aşık; Sesi ve sanatıyla izleyenlerin zihninde ve kalbinde yer edinmiş bir sanatçıydı. Sinemada da oynadı… Ancak o kökten sahne insanı, tiyatro sanatçısıydı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 18 Mayıs'ta İstanbul'da "Büyük Eğitim Mitingi" düzenleyeceklerini açıkladı
Usta sanatçı Ayten Gökçer, Zincirlikuyu Camisi'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
ABD'de başkanlık seçimleri yaklaşırken başkan adayları Biden ve Trump 27 Haziran'da canlı yayında tartışacak. Organizasyonun ikincisi ise 10 Eylül'de gerçekleşecek.