loading
close
SON DAKİKALAR

Teoman: Tükenmişlik yaşıyorum

Teoman: Tükenmişlik yaşıyorum
Tarih: 27.01.2020 - 12:46
Kategori: Magazin

Ünlü şarkıcı Teoman, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Teoman, "Çok yoruldum, tükenmişlik yaşıyorum. Son 7 senedir çok yoğun yaşadım. Artık yarı emekli pozisyonda geçireceğim" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Teoman, önceki akşam Cihangir'de bir kadın arkadaşı ile birlikte bir restoranda lahmacun yerken objektiflere yansıdı. Mekan çıkışı ilk kez röportaj veren Teoman, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; "Çok yoruldum, tükenmişlik yaşıyorum" diyen Teoman, şu açıklamaları yaptı: 

"Arkadaşlar süre başladı. Sadece iki soru. Evet konserler var fakat 2020'yi ben dinlenerek geçireceğim. Yine 2 ay konserler var, sonrasında yine ara vererek o kadar yoğun çalışmak istemiyorum. Sebebini sorarsanız çok yoruldum, tükenmişlik yaşıyorum. Son 7 senedir çok yoğun yaşadım. Artık yarı emekli pozisyonda geçireceğim. Bu arada albüm yapmayacağım ama birkaç single yapacağım. Asla kimseyle düet yapmam, yapmak da istemiyorum. Günümüzün gündemi rap. Evet, ben çok beğeniyorum çocukları. Çok güzel yapıyorlar. Ben o tartışmaların, konuların içine girmek istemiyorum. Sadece çocukların yaptığı müziği beğeniyorum. Günümüzün popüler müziği o. Ben çok anlamıyorum bu işlerden, çocuklar iyi yapıyor."


 



 

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları