loading
close
SON DAKİKALAR

Togg Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Fuat Tosyalı seçildi

Togg Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Fuat Tosyalı seçildi
Tarih: 03.10.2024 - 23:49
Kategori: Bilim & Teknoloji

Yeni Togg Yönetim Kurulu’nun 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında ise Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığına Fuat Tosyalı seçilirken, Başkan Yardımcılığı’na ise Ahmet Nazif Zorlu seçildi.

Togg Yönetim Kurulu’nda yeni dönem  

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg’un Yönetim Kurulu’na ortak şirketleri temsilen yeni isimler katıldı.  Yönetim kurulu üyelerinin değişimleri şirketin 24 Eylül’deki Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda gerçekleşirken, 3 Ekim’deki ilk yönetim kurulu toplantısında Togg Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Fuat Tosyalı seçildi.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 2023 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, 24 Eylül 2024 tarihinde şirketin Gebze Bilişim Vadisi’ndeki genel merkezinde tüm hissedarların katılımıyla gerçekleşti. Genel Kurul toplantısı sonunda şirketin yönetim kurulu üyeliklerinde bayrak değişimleri yaşandı. Togg Yönetim Kurulu’nda TOBB’u temsilen yer alan M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu görevini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken’e devrederken, Anadolu Grubu temsilcisi Tuncay Özilhan da yönetim kurulundaki temsil görevini Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Talip Altuğ Aksoy’a devretti. Zorlu Grubu’nu temsilen Togg Yönetim Kurulu’nda bulunan Zorlu Holding CEO’su Bekir Cem Köksal ise görevini Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Olgun Zorlu’ya devretti. Genel Kurul sonunda Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu’ndaki isimler şöyle oldu: Fuat Tosyalı, Ahmet Nazif Zorlu, Kamilhan Süleyman Yazıcı, Talip Altuğ Aksoy, Ali Taha Koç, Şerif Yavuz Tosyalı, Şenol Kazancı, Olgun Zorlu, Hakan Ülken.

Togg Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Fuat Tosyalı seçildi

Yeni Togg Yönetim Kurulu’nun 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında ise Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığına Fuat Tosyalı seçilirken, Başkan Yardımcılığı’na ise Ahmet Nazif Zorlu seçildi.

“Sorumluluğumuzun bilinciyle hep daha ileriye gitmek için çalışacağız”

Togg Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Fuat Tosyalı, “Kuruluşundan itibaren Togg’a büyük katkı veren, fedakarlıkla çalışan kıymetli ortaklarımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Sayın Tuncay Özilhan’a, şirketimize ve ülkemize kattıkları değerler için müteşekkiriz. Togg’la hedefimiz ülkemizde ulaştığımız başarıyı 2025’te başlayacak olan ihracatımızla, küresel pazarlarda da yakalamak, yola çıkarken hedeflediğimiz şekilde küresel bir teknoloji markası haline gelmektir. Yeni yönetim kurulumuza bu hedefimize ulaşma çabamızda başarılar diliyorum” dedi.

“Milli bir görevdi, bayrağı içim rahat devrediyorum”

Togg Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Fuat Tosyalı’ya devreden M. Rifat Hisarcıklıoğlu ise , şunları söyledi: 

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimize 24 Mayıs 2017 tarihinde TOBB'un 73. Olağan Genel Kurulu'nda verdiğimiz sözü yerine getirmenin gönül rahatlığıyla görevimi ortağımız Sayın Fuat Tosyalı’ya devrediyorum. Togg’un bu tür projeler için oldukça hızlı sayılacak bir süre içinde hem ülkemizde hem de dünyada bilenen, tanınan ve takdir edilen bir marka haline gelmesinden gurur duyuyorum. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarıma ve Togg çalışanlarına başarılarının devamını diliyor, her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum.”

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları