loading
close
SON DAKİKALAR

Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluk yolunda

Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluk yolunda
Tarih: 12.10.2024 - 13:09
Kategori: Spor

2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nı lider sürdüren ve sezonun bitimine 2 hafta sonu kala şampiyonluğunu ilan etme şansı bulunan temsilcimiz Toprak Razgatlıoğlu bugün piste çıkacak. Yarış öncesi konuşan milli sporcu, “İnşallah istediğimiz gibi bir hafta sonu geçiririz çünkü gerçekten BMW ile burad...

Dünya genelinde yarışseverler tarafından “El Turco” lakabıyla anılan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, hafta sonu Portekiz’de düzenlenecek 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın 11. ayağında 2. dünya şampiyonluğunu, ilan etmek için bugün piste çıkacak.

BMW fabrika takımıyla (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK) dün 4.182 kilometre uzunluğundaki Estoril Pisti’nde serbest antrenmanlara katılan Toprak Razgatlıoğlu bugün TSİ 16.00’da 21 turluk birinci yarışına çıkacak, yarın da TSİ 13.00’te Superpole’de ardından da TSİ 16.00’da 21 turluk ikinci ana yarışında gaza basacak. Eğer sonuçlar istenildiği gibi gelirse 34 yaşındaki milli motosikletçi kariyerinin 2. kez Dünya Superbike Şampiyonası’nda zaferini 1 hafta kala garantilemiş olacak.

2024 Dünya Superbike Şampiyonasını lider sürdüren ve sezonun bitimine 1 yarış kala şampiyonluğunu ilan etme şansı bulunan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu bugün piste çıkacak. Yarış öncesi konuşan milli sporcu, “İnşallah istediğimiz gibi bir hafta sonu geçiririz çünkü gerçekten BMW ile burada kazanmak istiyorum” dedi.

Kaynak : istanbulgerceği.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları