loading
close
SON DAKİKALAR

Türkiye-Çekya karşılaşmasının coşkusunu yaşamak ve milli takıma destek olmak isteyenler, Festival Park Kadıköy’de buluşacak

Türkiye-Çekya karşılaşmasının coşkusunu yaşamak ve milli takıma destek olmak isteyenler, Festival Park Kadıköy’de buluşacak
Tarih: 26.06.2024 - 02:14
Kategori: Yerel

Bir kez daha milyonlarca kişi Milli Takım için tek yürek olacak, Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın heyecanı yeniden Fanzone İstanbul ile Festival Park Kadıköy’de yaşanacak.

Bugün oynanacak Türkiye - Çekya karşılaşmasının coşkusunu yaşamak ve milli takıma destek olmak isteyenler, Festival Park Kadıköy’de buluşacak.

İBB Kültür AŞ, İstanbul'un dinamizmini ve enerjisini yansıtan Festival Park Kadıköy’de, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Rexona ve Arçelik’in ana sponsorluğunda; Tiktak, Evyap, WD-40, DeFacto, Nivea, Turknet, Sportive, sahibinden.com ve Spor İstanbul’un katkılarıyla düzenlenen Fanzone İstanbul’da Türkiye - Çekya maçı canlı olarak izlenebilecek.

Sunduğu eşsiz atmosfer ve çeşitli etkinliklerle futbolseverlerin buluşma noktası haline gelen Festival Park Kadıköy, heyecanla beklenen bir karşılaşmayı daha Fanzone İstanbul ile dev ekrana taşıyor. 26 Haziran Çarşamba günü Türkiye - Çekya maçında milli takımımıza destek olmak ve futbol coşkusunu dev ekranda yaşamak isteyen herkes Festival Park Kadıköy’e davetli. Fanzone İstanbul, bu kritik karşılaşmada milli takımımızın heyecanına ortak olmak için kaçırılmayacak bir fırsat sunarken DJ performansları, çeşitli spor aktiviteleri ve eğlenceli oyunlarla dolu bir günü de futbolseverlerle buluşturuyor.

Festival Park Kadıköy'de 30 Bini Aşkın Futbolsever Bir Araya Geldi

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca futbol tutkunlarını ağırlayan Festival Park Kadıköy, 14 Haziran'dan itibaren Fanzone İstanbul etkinlikleriyle büyük ilgi gördü. İstanbul'un dört bir yanından gelen futbolseverler, dev ekranda maçları izlerken DJ performansları ve çeşitli spor aktiviteleriyle arkadaşları ve aileleriyle keyifli anlar yaşadı. 14 Haziran'dan bu yana maçların heyecanını paylaşan 30 binden fazla İstanbullu, bir arada olmanın verdiği coşkuyla unutulmaz anları deneyimledi.

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı yakından takip etmek isteyenler, Radar Türkiye üzerinden ücretsiz kayıt yaptırabilirler. Festival Park Kadıköy’deki bu eşsiz atmosferde siz de yerinizi alın ve futbol coşkusunu doruklarda yaşayın!

Mobil İstanbul Kitapçısı Festival Park Kadıköy'de

Mobil İstanbul Kitapçısı, İstanbul'un farklı bölgelerinde kitapseverlerle buluşmaya devam ediyor. Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İBB Kültür AŞ organizasyonuyla hayata geçen bu özel proje, şimdi de Festival Park Kadıköy'de gerçekleşecek Fanzone İstanbul etkinliklerinde yerini alıyor.

Kitapseverler için bulunmaz bir fırsat olan Mobil İstanbul Kitapçısı, kitap dostlarına keyifli bir deneyim sunmak için 14 Temmuz'a kadar seçili kitaplarda Fanzone İstanbul'a özel %20 indirim imkânı sunacak.

Etkinlik Kuralları

●        Tüm etkinlikler ücretsizdir. Sınırlı kapasitedeki etkinliklere giriş için Radar Türkiye uygulamasından kayıt oluşturulması gerekmektedir.

●        Her maç için ayrı kayıt yapılması gerekmektedir. Kayıt oluşturmak istediğiniz karşılaşmanın tarihini seçerek “Spor” kategorisi altından kayıt oluşturabilirsiniz.

●        Etkinlikte 18 yaş sınırı bulunmamaktadır.

●        Etkinlik biletleri devredilemez ve iade edilemez.

●        Festival alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır.

●        Dileyen misafirler yanlarında sandalye getirebilir.

●        Alana bisikletle gelmek isteyen misafirlerimiz için ücretsiz yağ bakım alanı vardır. WD-40 desteğiyle bisiklet yağ-bakım hizmeti sağlanmaktadır.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları