Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in avukatından tutuklanan Fidan Gül açıklaması!

İhaleye fesat karıştırma ve yolsuzluk iddiası ile tutuklanıp görevden uzaklaştırılan Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler'in avukatı Kezer; Fidan Gül’ün mesnetsiz iddiaları, suçtan kurtulmaya yönelik bir algı yaratma çabasından ibarettir.
Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler'in avukatı Çiğdem Kezer'in açıklaması sosyal medya hesabından yayınlandı;
"KAMUOYUNUN DİKKATİNE
Son günlerde bazı basın ve medya organlarında yer bulan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül’ün müvekkilim Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler hakkındaki iftiraları kamuoyunun malumudur.
Fidan Gül’ün mesnetsiz iddiaları, suçtan kurtulmaya yönelik bir algı yaratma çabasından ibarettir. Hukuki sürecin doğası gereği, somut delillerle desteklenmeyen, tamamen şahsi ve soyut iddialara dayanan bu beyanların ceza yargılamasında hükme esas alınamayacağı açıktır.
Görev süresi boyunca şeffaf, denetlenebilir ve kamu yararını esas alan bir yönetim anlayışı sergileyen müvekkilim bu duruşuyla kamuoyunun takdirini kazanmıştır.
Algı yaratma gayesiyle sürdürülen çabalar, yargının bağımsızlığına ve masumiyet karinesine zarar verir niteliktedir.
Her zaman ifade ettiğimiz gibi devam eden hukuki süreç sonunda müvekkilimin suçsuzluğunun ispat edileceğine dair inancımız tamdır.
Adalet er ya da geç mutlaka tecelli edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Beykoz’un Seçilmiş Belediye Başkanı
Mimar Alaattin KÖSELER
Vekili
Av. Çiğdem KEZER"
KAMUOYUNUN DİKKATİNE
— Alaattin Köseler (@KoselerAlaattin) April 18, 2025
Son günlerde bazı basın ve medya organlarında yer bulan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül’ün müvekkilim Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler hakkındaki iftiraları kamuoyunun malumudur.
Fidan Gül’ün mesnetsiz iddiaları, suçtan kurtulmaya… pic.twitter.com/zLkh5BYbTy
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları