Vecdet Öz: Suskunluğumuz asaletimizdendir
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz "Suskunluğumuz her şeye rağmen devletimize olan sevgi ve saygımızdandır.." dedi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz hükümeti eleştiren paylaşımda bulundu. Vecdet Öz "Bu topraklar, her karışı şehit kanıyla destan yazılarak kazanılmış TÜRK VATINI’dır.. Hiçbir zaman içinize sindiremediğiniz ve duvarlarlardan kazıdığınız T.C." ifadelerini kullandı.
"Bu topraklar üzerinde kurulan emperyalist hayallere asla izin vermeyiz!" diyen Vecdet Öz'ün paylaşımı şöyle:
"DİN ceketi giydirilmiş, OSMANLI sosuna batırılmış, İSLÂM ve ECDAT’la alakası olmayan ÇAKMA bir düzeni EZAN ve MEHTER eşliğinde dayatan, yeni bir EGEMENLİK ve SALTANAT hayali içinde olanlar şunu asla unutmasınlar! Burası Arap ve Bedevi diyarı değildir!. Bu topraklar, her karışı şehit kanıyla destan yazılarak kazanılmış TÜRK VATINI’dır.. Hiçbir zaman içinize sindiremediğiniz ve duvarlarlardan kazıdığınız T.C. (
)DEVLETİ’DİR.. Olanları yıllardır büyük bir sabırla izliyoruz.. Suskunluğumuz her şeye rağmen devletimize olan sevgi ve saygımızdandır.. Sabrımızı daha fazla sınamayın.. Bu topraklar üzerinde kurulan emperyalist hayallere asla izin vermeyiz!. Bu arada şu tekerlemeyi de düzeltin! Tek vatan değil, TÜRK VATANI..! Tek bayrak değil, TÜRK BAYRAĞI..! Tek devlet değil, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ..! BU BÖYLE BİLİNE.. “Ne mutlu Türk’üm diyene..”
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları