loading
close
SON DAKİKALAR

23 Ekim Günlük burç yorumları 'İlgiyi hak ediyorsunuz'

Aydan Şirin Pekcan
Tarih: 23.10.2024
Köşe: Astroloji
Kaynak: istanbulgercegi.com

Aydan Şirin PEKCAN- Bugün burcunuzu neler bekliyor? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları...

Bugün Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Burcunuza etkileri...

Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyun.

Koç/Yükselen Koç: Bugün ailenizden beklediğiniz ilgi ve anlayışı göremeyebilirsiniz. Aile üyelerinizin sağlığı gündeminizde olacak. Kredi kartı borçlarınız ve mali konularda harekete geçebilirsiniz.

Boğa/Yükselen Boğa: Bugün yakın çevreniz ile haberleşmeleriniz artacak ama yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Trafikte temkinli olun. Eğitim, dijital, ticari projelerinizde aksaklık çıkabilir.

İkizler/Yükselen İkizler: Bugün kazançlarınız ile ilgili gelişmeler öne çıkacak. Ailenize veya evinize harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda isteklerinizin peşinden koşacaksınız.

Yengeç/Yükselen Yengeç: Bugün kendinizi aşırı hassas hissedebilirsiniz. Adeta patlamaya hazır bir bomba gibi olacaksınız. Özel hayatınız, çocuğunuz ve hobilerinize odaklanacaksınız.

Aslan/Yükselen Aslan: Bugün içe kapanık davranabilirsiniz. Kişisel gelişiminize odaklanacaksınız. Akşam saatlerine doğru endişeleriniz artabilir.

Başak/Yükselen Başak: Bugün arkadaşlarınızdan beklediğiniz anlayışı göremeyebilirsiniz. Yardım projeleri veya ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.

Terazi/Yükselen Terazi: Bugün kariyerinize kendinizi adayacaksınız. Dışarıdan hassas ve endişeli algılanacaksınız. Eşinizin ailesi ile sorun yaşayabilirsiniz.

Akrep/Yükselen Akrep: Bugün yüksek öğrenim, dijital, uluslar arası ve ticari projelerinize kendinizi adayacaksınız. Seyahat sırasında özel eşyalarınızı koruduğunuzdan emin olun. İletişim sorunu yaşayabilirsiniz.

Yay/Yükselen Yay: Bugün borçlarınız, miras, sigorta, tazminat gibi maddi kaynaklar gündeminizde olacak. Psikolojik anlamda yorgun ve endişeli hissedebilirsiniz.

Oğlak/Yükselen Oğlak: Bugün partnerinizden duygusal beklentileriniz artacak. Siz veya partneriniz alıngan davranabilirsiniz. İş ortaklıklarında anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Kova/Yükselen Kova: Bugün iş ortamında emeklerinizin karşılığını almak isteyeceksiniz. Özveriniz iş ortamında rekabet yaratabilir. Mide ve göğüs bölgeniz sağlık bakımından hassas olacak.

Balık/Yükselen Balık: Bugün flörtöz tavırlar sergileyeceksiniz. Duygusal beklentileriniz artabilir. Partneriniz ile aranızdaki çekim artabilir. Aradığınız ilgiyi bulamazsanız akşam saatlerinde tartışma çıkabilir. Çocuğunuz ile anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları