loading
close
SON DAKİKALAR

24 Ekim Günlük burç yorumları 'Şansınız açık'

Aydan Şirin Pekcan
Tarih: 23.10.2024
Köşe: Astroloji
Kaynak: istanbulgercegi.com

Aydan Şirin PEKCAN- Bugün burcunuzu neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Bugün Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Burcunuza etkileri...

Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyun.

Koç/Yükselen Koç: Bugün flörtöz enerjiniz artacak. Girdiğiniz ortamda parlayacaksınız. Sevdikleriniz ile keyifli vakit geçireceksiniz. Sanat, spor gibi hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Liderlik özelliğiniz ile dikkat çekebilirsiniz.

Boğa/Yükselen Boğa: Bugün aile içinde maddi refah yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdikleriniz ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Tutku ile bağlı olduğunuz alanlar ile ilgilenmek isteyebilirsiniz.

İkizler/Yükselen İkizler: Bugün kardeş ve kuzenleriniz ile keyifli bir plan yapabilirsiniz. Partneriniz ile seyahate çıkabilirsiniz. İş proje ve anlaşmalarınızda güç kazanabilirsiniz. Bekar İkizler burçları yakın çevrenizde veya sosyal medyada aşkı bulabilirsiniz.

Yengeç/Yükselen Yengeç: Bugün kazançlarınızda güçleneceksiniz. İş hayatınızda kadın figürlerinden destek görebilirsiniz. Kendinizi şımartacak harcamalar yapabilirsiniz.

Aslan/Yükselen Aslan: Bugün siz adeta bir Güneş'siniz ve etrafınıza ışık saçıyorsunuz. Herkes sizi konuşacak. Auranız herkesin önüne geçebilir. Aşk hayatınızda romantik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak/Yükselen Başak: Bugün kendi imparatorluğunuza çekilip kral/kraliçeliğinizi hissetmek isteyeceksiniz. Yalnız kalıp kendinizi şımartacak bakım/dinlenme zamanı yaratabilirsiniz. Aile üyelerinizin manevi desteğini hissedeceksiniz.

Terazi/Yükselen Terazi: Bugün sosyal çevreniz genişleyebilir. Dijital, ticari, eğitim ve satış pazarlama projelerinizde başarı yakalayabilirsiniz. Bekar Terazi burçları aşkı arkadaş ortamında bulabilir.

Akrep/Yükselen Akrep: Bugün kariyerinizde lider ve eğlenceli özellikleriniz ile öne çıkabilirsiniz. Patronlarınız ile önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı büyütebilirsiniz. Eşiniz ile bir plan yapabilirsiniz.

Yay/Yükselen Yay: Bugün umutlarınızı artıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatine çıkabilir, uluslar arası projenizi sunabilirsiniz. Haberleşmelerin hızlı akacağı bugün akademik, ticari, hukuk, medya işlerinizi organize edeceksiniz. Aşk hayatınız canlanabilir. Bekar Yay burçları yabancı veya yurt dışı bağlantılı biri ile tanışabilirsiniz.

Oğlak/Yükselen Oğlak: Bugün borçlarınızı derleyip toparlayabilirsiniz. Yeni bir maddi kaynak bulabilirsiniz. Sigorta, tazminat, nafaka, burs gibi konular öne çıkacak. Bugün tutkularınız ile hareket edebilir, istediğiniz konuda gözü kara hareket edeceksiniz.

Kova/Yükselen Kova: Bugün partneriniz ile romantik vakit geçirebilirsiniz. İş anlaşma ve sözleşmenizde güç kazanabilirsiniz. Dava/mahkeme gündeminiz var ise kadın figürlerinin desteğini alabilirsiniz. Bekar Kova burçları arkadaş ortamında aşkı bulabilirsiniz.

Balık/Yükselen Balık: Bugün iş hayatınızda önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız arasından parlayıp sivrileceksiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Kadın figürlerden destek görebilirsiniz. Sağlığınız önem kazanacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları