Fatih'te iki ayrı eğlence mekanına yapılan fuhuş baskınında, aralarında Rus, Moldova, Ukrayna ve Irak uyruklu 50 kadın ile iki işletmeci gözaltına alındı
Malatya’da eğlence yerlerinin bulunduğu iş hanında bir birahanenede çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Adana'da evden kaçan 16 yaşındaki K.G.'ye 16 günde 23 kişinin tecavüz ettiği iddia edildi. Şüphelilerden 15'i yakalanırken 8 kişi kayıplara karıştı.
Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne bağlı Gedelek Köyü, Türkiye'nin turşu ihtiyacının yüzde 50'sini karşılıyor
Motosiklet sürücüsünün kırılan ayak kemiği otomobile saplandı
Tuzla'da yarın bazı semtlere 9 saat süreyle elektrik verilemeyecek.
Kastamonu'nun Daday İlçesi'nde bulunan ve yıllar önce kapatılan eski Ballıdağ Göğüs Hastalıkları Hastanesi, kurumlararası devirlerin ardından kaderine terk edildi.
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Esat Altungün, Başkan Vekili Ahmet Kireç ile yardımcısı Mehmet Bademci hakkında ayrı ayrı konularda soruşturma izni verdi.
Silivri Belediyesi’nin katkılarıyla, Silivri Halk Eğitim Merkezi nezaretinde gerçekleştirilen Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme Kursu’nu bitiren kursiyerler, belgelerine kavuşuyor.
Kızılay'daki bazı iş yerlerinden haraç aldıkları belirlenen 14 kişi gözaltına alındı!
Beyoğlu ve Şişli'de bölücü terör örgütü sempatizanı bir grup, aralarında Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün de bulunduğu çok sayıda iş yeri ve otomobile molotofkokteyli attı.
Zonguldak'ta sigara içmek için evinden dışarı çıkan kadın, kar maskeli olduğu iddia edilen kişi tarafından jiletle boğazından yaraladı.
Samsun'da altyapı çalışmaları sırasında toprak kayması sonucu 2 işçi öldü
Tuğba Tüccar adlı kadın kocasının cesedini teşhise komşusuyla el ele gelince, polis çifti dinlemeye aldı ve yasak aşk cinayetini çözdü
Siirt'te, geçen yıl bir uçurumun dibinde cesedi bulunan Esin öğretmenin dosyası 'kaza' diye kapatıldı.
Başkentte kanalizasyon kazısı sırasında meydana gelen göçükte, bir işçi hayatını kaybetti.
Antalya'dan kötü haber. Fizik mezunu genç kız canını kıydı, geride acılı anne-baba bıraktı
Denizlili hayvansever Bülent Gökçe arka ayakları tutmayan, yaralı haldeki sokak köpeğini aldı, 'yoğun bakımla' hayata bağladı.
Kastamonu'da yaşanan bir olay 55 yıl önce ölen kadının mezarını açtırdı...
İBB meclisi olaylı başladı.