Ankara'da paralarını alamayan işçiler, yapımında çalıştıkları rezidansın 13'üncü katında iş bırakma eylemi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yerine yapılacak 'Millet Bahçesi' için İnönü Stadyumu'nun yıkımına gözyaşları ve meşaleler arasında törenle başlandı.
Sivas'ta yaşayan Özkan Yelok isimli genç, mahkeme kararıyla yaşını büyüterek bedelli askerlik başvurusu yaptı. Yelok, "Mahkeme dün sonuçlandı. Bugün de askerlik şubesine gittim, başvurumu yaptım. Mahkeme dün sonuçlanmamış olsaydı yetişmeyecekti" dedi.
Beşiktaş'ta koltuk değnekli bir kişiyi 'kısa mesafe' gerekçesiyle aracına almadığı iddia edilen taksi trafikten men edildi.
CHP Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa'daki Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Olimpik Havuz’daki eksikliklerin 1 yıldır giderilemediğini ve maliyet yüksekliği nedeniyle ödenek alamadığını belirterek tepki gösterdi.
CHP'nin tarımsal örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde tarım kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
Cumartesi Anneleri 710. haftada gerçekleştirdikleri eylemde gözaltında kaybedilen Nazım Gülmez’in akıbetini sordu.
Kumpas Mağdurları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Kumpasder), Balyoz kumpası savcısı Savaş Kırbaş'a FETÖ üyeliğinden 10 yıl hapis cezası verilmesine tepki gösterdi.
İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için yeni bir yer bulunana kadar kapatıldı.
Tunceli'de donarak hayatını kaybeden uzman çavuş Asım Türkel'in babası Hasan Türkel, "Evet, bana çocuğumun şehit olduğu haberini mezarlıklar müdürlüğünden telefon eden kişi söyledi. İşte ben de o an oğlum gibi dondum" dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yaptığı açıklamaya göre herkes için tek tip askerlik geliyor. Milli Savunma Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı taslağa göre, herkes 9 aylık tek tip askerlik yapacak. Bunun 3 ayı temel askerlik süresi ve zorunlu olacak. Kalan 6 ay için bedel ödenebilecek.
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde acemi birliğine teslim olacak askerleri taşıyan yolcu otobüsü, önünde giden TIR’a çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 34’ü asker, 40 kişi de yaralandı.
UBER sürücüleri, boş bir arazide yaptıkları eylemde lüks araçlarıyla "Sn. Başkan halk UBER istiyor" yazdı.
Adana'da, "Dünya beni sevmiyor" diyerek, Seyhan Nehri'ne atlayan Süleyman K.'yi (55) çevredekiler kurtardı.
CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Bakanlar Kurulu’nun 2006 yılında aldığı kararın üzerinden 12 yıl geçmesine rağmen Karataş-Yumurtalık sahillerinin kaderiyle baş başa bırakılmasına tepki gösterdi.
Booking.com'un Türkiye'de yerleşik otellerin pazarlanmasına aracılık faaliyetlerinin durdurulması kararına yapılan itirazların tekrar reddedildiği belirtildi.
İstanbul Çekmeköy'de 8 yaşındaki bir çocuk, parkta saklambaç oynarken saklandığı trafodaki elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Mahalleli parkta trafo olmasına tepki gösterirken, baba Metin Açık, "Trafoyu, elektrik kablolarını açık bırakmışlar. Bunun hesabını verecekler" dedi.
Bursa'nın İznik ilçesindeki tarihi Ayasofya Orhan Camii'ne, restorasyon çalışmaları kapsamında, monte edilen cam kapı ve buzlu camlar, tepkilere neden oldu. İznik Müzesi'nin eski müdürü Taylan Sevil, "Burada resmen rezillik yaşanmıştır" diyerek duruma tepki gösterdi.
Kış aylarının gelmesi ile birlikte zorunlu olan ve kullanılmadığı takdirde ceza kesilen kış lastiği takma zorunluluğu, 1 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayacak.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu'nun zemin ve duvarlarında çatlaklar oluştu.
İki askerin donarak şehit olduğu bölgeye giden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'un lüks kaşkolu sosyal medyanın gündemine oturdu. Louis Vuitton marka saf kaşmirden kaşkolun piyasa fiyatının 2280 lira olduğunu öğrenen vatandaşlar, Ersoy’u eleştirdi.